Start autósiskola vélemény? Szolnok
#6 Két okból sem értek egyet.
1. #2-es válaszoló vagyok, olvasd el. Nem volt velük semmi bajom. 32 órával mentem át. 30 órával mentem elsőre vizsgázni, ott sajnos megbuktam, de az iskolához semmi köze nem volt.
2. A vizsgabiztosoknak szerinted mi köze van az iskolához? Ők az NKH alkalmazottai, vizsgánál teljesen irreleváns az, hogy melyik iskolától megy a tanuló, mert ugyanazon vizsgabiztosok közül kap egyet a tanuló ígyis-úgyis.
Szóval végülis igazad van egy valamiben. Valóban nem HISZEM azt, amit mondok, hanem tudom, mert ez a valóság. Tudod kik azok, akik ilyeneket mondanak, hogy az iskola a hibás, az oktató a hibás, a vizsgabiztos a hibás, biztos le akarnak húzni, kenőpénzt várnak, stb? Azok, akik nem tudnak megfelelően vezetni, nem alkalmasak (még?) és ahelyett, hogy észrevennék a saját hibáikat, inkább másokat hibáztatnak. Mert az ilyen kis f*szkalapoknak nulla az önkritikája. Azt hiszik ők hibátlanok és ha bármi nehézségbe ütköznek, az kizárólag máson múlik, ők nem tehetnek semmiről. Rengeteg ilyet látni. Múltkor is volt itt egy ilyen, aki előadta, hogy azért buktatták meg, mert nem adott kenőpénzt. Aztán némi hiszti után csak kibukott belőle, hogy a bukás oka az elsőbbségadás elmulasztása volt. Mindegyik hasonló sztori ugyanez pepitában, csak a legtöbb még a kezdeti hiszti után sem adja fel és hazudnak tovább.
#8 Minden amit mondtam az bizonyítható tény.
Nagyon sajnálom, hogy te fogyatékos vagy és 120 óra után sem tudsz átmenni, de nem mindenkinek vannak ilyen problémái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!