Milyen hajós jogosítvány lenne ideális?
Nem vagyok valami vízi őrült, sosem vezettem hajót.
A napokban viszont ért egy csomó negatív hatás, így gondoltam, keresek valami "kárpótlást". Nem biztos, hogy most nyáron akarom megcsinálni, csak érdeklődöm most.
Nincs saját hajóm, így max bérlés lehetséges a későbbiekben. Az is leginkább Mo. Ausztria területén, de akár tengeren is (Adria esetleg Földközi).
Típus szerint motorcsónak,vagy valami kisebb yacht érdekelne, amivel el lehet szórakozni, pár órát vízen tölteni.
Olvastam, hogy nincs eu szinten egységes engedély, de ha már pénzt rakok bele, olyan kellene, amit több helyen is használhatok.
Nos, a magyar eléggé elfogadott de itt ott igyis úgyis belekotnek.
De érdemes megcsináltatni.
A horvát jogsi más tészta én 15 perc alatt tanultam meg horvátul és levizsgaztam , így látható az hogy semmit se ér, ellenben van papirod.
A horvát vizsga itthon nem elfogadott , nem is honosithato, hiába eu, pont ezért mert semmit se ér. görögök nem szóltak a horvát papírra semmit , és a törökök is elég jól viselik ezt.
A magyar motoros kishajó vezetői meg jó Ausztriában és Németországban bár amikor a Dunán jöttem le senki se állított meg.
Köszönöm a válaszokat!
Pont ezért volt gyanús a horvát. Nyilván jó az, ha tudod, hogy fixen ott vagy, ott kihasználod.
De ha mennél másfelé, annyira nem előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!