Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az országban van valahol...

Az országban van valahol DeLorean?

Figyelt kérdés

Fiam odáig van a Vissza a jövőbe filmekért, aztán gondoltuk születésnapjára esetleg valahol megnézhetne egy Delorean-t élőben. Valahol van az országban kiállítva, vagy esetleg valami rendezvény ahol lehet látni egyet? A legjobb július közepén lenne ez utóbbi esetben.

Vagy esetleg, bár tudom erre kicsi az esély, valaki magánszemélyt nem ismer, akinek van, és hogy miként lehetne vele kapcsolatba kerülni?

2021. júl. 3. 04:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Khm…

Delorean.hu ?

2021. júl. 3. 05:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Használtautón van 2 db DeLorean,az egyik 15,a másik mindössze 38 millióért,az egy Vissza a Jövőbe átépítés.Hívd fel őket és kérdezd meg hogy lehetséges-e egy ilyen látogatás,szerintem biztos belemennek ha a fiad ennyire szeretné de valószínűleg kérnek érte pénzt.
2021. júl. 3. 06:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Huhh, lehet tényleg így kellett volna indítani, a klubnál még elérhetőség is van, illetve ahogy nézem még az sem kizárt, hogy házhoz jönnek. :)

Azt hiszem mindenképp ott kezdem az érdeklődést. :)

2021. júl. 3. 06:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Van, pl. parkoló parádén még elő is fordulhat, hogy nyilvánosan találkozol vele. Egy időben egy Győrtől nem messze lévő szervízbe hordtak egyet pl.
2021. júl. 3. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Az AMTS-en láttam 1-et kiálítva, jövőre nem tudom hogy ki lesz-e, ha aktuális lesz a kérdés, megéri kinézni, hátha :)
2022. aug. 9. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!