Hol tudnék csinálni kiegészítő jogosítványt?
Szóval az az igazság, hogy én Debreceni 20/f vagyok, és azt hallottam, hogy aki már rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal, az csinálhat kiegészítő jogosítványt 125 ccm3 motorra.
Az érdekelne, hogy ennek pontosan mi a neve, és Debrecenben ki melyik helyet ajánlaná? Mivel én a Koroknainál csináltam a B-s jogsimat, de pályázat útján, és így szinte ingyen volt.
Emiatt nem igazán van összehasonlítási alapom.
Kinek mi a véleménye erről? Mennyivel jönnék ki olcsóbban, mintha 0-ról kezdeném? Illetve mennyi idő lenne kb.? Melyik autósiskolában érdemes, vagy hol nem érdemes érdeklődni?
Mihamarabbi válaszokat előre is köszönöm!
Hú, igen ezt olvastam én is. De gondolom ez a kötelező minimum. Mert amúgy gondolom 4 óra alatt nem igazán lehet megtanulni, vagy igen? Vezettem már automata váltós robogót, meg 80-a váltós crossmotort is (bár igaz ez utóbbival párszor lefulladtam). Szóval tényleg nem igazán van tapasztalatom. Csak annyi, hogy párszor ültem már rajtuk.
Mit ajánlottok, tanácsoltok? (konkrét, személyes is jöhet nyugodtan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!