Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az autófestő...

Mit csináljak, ha az autófestő nem akarja visszaadni a pénzem?

Figyelt kérdés
2020őszén elvittem egy mx-5 NA-t festeni. Előre kifizettem mindent, azonkívül 50ezer forint borravalót is előre adtam, hogy kifogástalan munkát végezzenek, mert fontos nekem ez az autó. Montam, hogy nem sürgős, ráérnek idén nyáron átadni,csak legyen szép. Áprilisban hívtam őket, azt mondták, hogy még nem kezdték el, de egy hét alatt kész lesz. Azóta hétről hétre igérgetik, de mégcsak el sem kezdték csinálni. Múlthéten elmentem a műhelybe, és még mindig az udvaron áll az autóm. Csúnyán kiabáltam velük, követeltem hogy adják vissza a pénzem, de erre nem hajlandóak, mert szerintük ém csak türelmetlen vagyok,ami nem az ő hibájuk.

2021. jún. 21. 08:16
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
#19 eddig ráért, de már javában nyár van, és nem télen szeretnék nyitott tetejű autóval flangálni. Áprilisban is azt igérték, hogy egy hét alatt kész lesz.
2021. jún. 22. 17:48
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondták, hogy melyik héten? :-) Még nincs vége a nyárnak, szóval időben vannak.
2021. jún. 22. 17:57
 23/23 veterán vas ***** válasza:
100%

A kérdést olvasva, Vágó István "A fele sem igaz" című műsora jutott eszembe.

Vajon miért?????? :D

2021. jún. 22. 18:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!