Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Beállnátok a vevőparkolóba...

Beállnátok a vevőparkolóba ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Egy nagyobb cégnél dolgozom, van külön dolgozói és vevő parkoló, bár ez nincs kijelölve, és nincs kiírva sem csak szóban jelezték, hogy ez így van.

A vevőparkoló fedett, amelyik része nem, ott hatalmas fák vannak, nagy lombbal tehát árnyékos.

Ünnepnapokon, hosszúhétvégék előtt a vevőparkoló 90%-a telítődik, az átlag hétköznapokban maximum 60-70% a kihasználtsága.

Sofőrként dolgozom a cégnél, az általam vezetett autóban nincs klíma, napi 8-9 órát vezetek/pakolok.

Közel 2 éve nem állhatunk a vevőparkolóba a saját autónkkal, így a dolgozói parkolóban állunk ahol egy darab fa nincs, az autók az aszfalt közepén állnak, van hogy a kormányt sem bírom megfogni ebben a hőségben, de az ülés is szó szerint égeti a hátsóm.

Arról nem beszéle hogy 50 fok feletti a hőfok a kocsiban.

A jövőhéttől szeretnék beállni a vevőparkolóba amiért szólni fognak majd, de engem felháborít, hogy ott állnak üresen azok az árnyékos helyek, én meg 8-9 óra hőség után üljek be az 50+++ fokos kocsimba.

Mellesleg a klímám sem működik, bár ez már nyilván az én egyéni problémám, de gondolom az alap gondom érthető.

A helyemben beállnátok az árnyékos helyre?

Csak addig amíg a hőség tart. Nyilván lesz így is 40++ fok az autóban, de mégse 50 felett.

#autó #parkolás #sofőr #szeméylautó
2021. jún. 20. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Ja értem. Akkor ha nincs egy autóban klíma, akkor az a nagyon minimum 40 fokban, hogy az árnyékban állhat. Ha ilyet nem engednek meg, akkor először próbálkozni kell és megmondani a magadét, ha beleszólnak, aztán max. kirúgnak, de ennél csak jobbat fog találni a kérdező. A saját autóban meg javíttassa meg a klímát.
2021. jún. 20. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Hagyd lehúzva az ablakot 5 centire, vagy akár teljesen, ha olyan a közbiztonság.

Rengeteget segít.

Plusz hővédő a szélvédőre, hogy a kormány és a műszerfal se 70 fokos legyen.

2021. jún. 20. 22:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Beálltam a tető alá a héten, óriási a különbség mikor beülök.

Eddig nem szóltak :)

2021. jún. 23. 19:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!