Mennyi órát kellett vennetek, hogy megtanuljatok vezetni és megszerezzétek a jogsit?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 21:45
5/9 anonim válasza:
30. Mondjuk az, hogy megtanuljak vezetni... hát na, ahhoz, hogy megtanuljak vezetni a 30 óra nem volt elég. Persze, átmentem a vizsgán, de azért kellett a vizsga után pár hét, amíg tényleg magabiztosabb lettem, meg akkor mikor ugye vizsga után elkezdtem a saját családi autónkat vezetni, akkor még volt olyan, hogy lefulladtam, meg na, azért kellett pár hét, mire már eléggé magabiztossá váltam és nem is fulladtam le soha sem, se semmi ilyen.
6/9 anonim válasza:
31 vagy 32, nem emlékszem pontosan
7/9 anonim válasza:
Jogosítvány megszerzése előtt vagy után?
8/9 A kérdező kommentje:
7es mindkét szám érdekel :)
2021. jún. 19. 08:37
9/9 anonim válasza:
29. A 30-ik már a vizsga volt. Szerencsére jó oktatóm volt és szeretek is vezetni! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!