Elsősegély? Ti hogy tanultátok meg?
Ezt hagytam a végére
A kressz és a forgalmi vizsga is elsőre meg lett
De az elsősegély egyszerűen nem megy... olyan száraz az egész tananyag hogy hiába tanulom nem marad a fejembe
És félek hogy még bukok
22 oldalt meg kellene tanulnom holnapra xd
Javaslatok? Ti hogy tanultátok meg?
nem most kellett volna elkezdeni tanulni
majd a következő sikerül...
Már egy éve él kezdtem a jogosítványt:) azóta kb 5× le állították a covid miatt
Beülösön is voltam:)
6 órát végig ültem
De már el felejtettem
Szerintem ez hasztalan az egész elsősegély tanulás
Ha valami közúti balesetet ér valaki
Akkor úgyis egyből mentő és csinálom amit mondanak
Mindenki másképp reagál egy ilyen helyzetbe főleg aki nem bírja a vért
Kedves egyes tudod a bölcs mondást ha csendbe maradtál volna...:)
Aki nem tud Értelmes választ adni az ne válaszoljon máskülönben le pontozom mint a szerencsétlen egyest :)
Na, megint belefutottunk egy szerencsétlen lepontozó kérdezőbe. :-)
Hűha, már nem is merek ideírni semmit, mert jön a lepontozás. :-)
14 évesen tettem le az m-es jogsim. 14évesen is meg tudtam tanulni amit kellett. Nem olyan bonyolult. Magolni én sem tudok, de ez kevésbé száraz, mint a kresz. Verzés tipusok, kötözések, az újraélesztés menjen, tudj 30-ig számolni, ne törd el a baba összes bordáját és tudj levegőt is befújni. Nem lehetetlen ez sem. Én is izgultam, mint a frász.
De ugye akkor sem nézték, hogy 14 vagy 18 az ember. Mire én kerültem sorra már 10 embert meghúztak.
Ezt volt a legjobb megtanulni, ha olyan van, hogy egyedül vagyok, akkor kihívom a mentőket, ha más is van ott akkor "te hívd a mentőket". Ez már fél siker. Meg a helyszínt biztosítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!