Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 98.4 km/hvel mentem a versenyb...

98.4 km/hvel mentem a versenybringámmal egy enyhe lejtőn Győr mellet, mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
Szüleim és tesóm szerint egy marha nagy hülye vagyok és életveszélyes amit művelek. Azt tudom, hogy életveszélyes, mert semmilyen védő felszerelést nem használok. De olyan jó érzés...
2010. aug. 25. 13:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem kaptak el a zsaruk, igazából kíváncsi voltam, hogy mit szólnak ehhez az emberek :D
2010. aug. 26. 09:35
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem egy régi fehér rózsaszín női csepel versenykerékpárom van kitűnő állapotban :) nagyon hamar elérem vele a 40km/h-t és még fel sem kapcsoltam a legmagasabb fokozatra!

Egyenlőre nem merem kipróbálni mire képes mert a komplett gumicserék óta 40 felett pattog a bicaj de sztem a belső van megcsavarodva :D

2010. aug. 26. 11:07
 13/14 anonim válasza:

Az lehet, hogy jó érzés, de valóban életveszélyes. Nekem MTB-m van, és én is szeretek azért lefelé gurulni. DE bukósisak és kesztyű van rajtam. Szerintem ennyit te is vegyél fel magadra. Semmit nem fog rontani a sebesség érzésén. 60-65km/h volt eddig a max sebességem, és kaptam már defektet lejtőn. Aszfalton és murván is. Csak nagy különbség, hogy az én külsőm 2,2 coll szélességű... De mikor a kanyarban hirtelen megbillent a bringa a defekt miatt, hidd el nem volt élmény. És én jól jártam. Azonban tényleg ebből nagy gáz lehet... Hogy csak egy nevet említsek: Fabio Casartelli 1995-ben, a Tour de France-on halt meg lejtmenet közben. És ő olimpiai bajnok volt, a győzelemre esélyes kerekes, a legjobb technikával, ellenőrzött keretek között. De nem viselt bukósisakon... Kevesek vannak olyan szerencsések, mint Lance Armstrong, aki szintén bukósisak nélkül nekirepült egy ház falának, és mint látjuk túlélte. És tudnék még mesélni triathlonosokat is, akiket ismerek, és hajszálon múlott, hogy nem bénultak le, egy esés miatt. Pedig volt rajtuk bukó... De a hátukra estek.

Szerintem az életed többet ér, annál a 20ezer forintnál, ami egy kis biztonságot nyújt.

2010. aug. 26. 11:10
 14/14 anonim válasza:
2010. aug. 26. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!