Pályakezdő sofőrként milyen céghez lehet elmenni dolgozni?
Esetleg próbálkozz egy másik megyében a volánnál. Pl nálunk (Vas megyében) keresik az embereket, de a szomszédos (Zala megyében) teltház van.
Párom is most jelenleg a volánnál van tapasztalatszerzés végett, ő tavaly végzett az OFA-val.
Én azt mondom hogy járd be a szamárlétrát.
Kezd kisautón , majd egyre nagyobbra ülj és csak lesz gyakorlat előbb utóbb.
Először biztos hogy senki nem vesz fel 40 tonnásra.
kb félperc alatt találtam nektek állást :
#6 köszi, de ők nem vesznek fel kezdőt, hiába írják, le sem xarnak csak 'felírnak".
#3 volán a legxarabbul fizető cég ahol csak egy rendszám vagy, privát buszos meg a tapasztaltat vesz fel. 200 ezret keres egy volános.. és így nem vesznek fel. Így van létszámstop. :D
Kedves Utolsó!
1-es vagyok, a fizetés függ a kilométertől is. Párom körülbelül 200 km-t megy naponta (hétvégén és ünnepnap nem) és így kapott nettó 280-at. De ismerősöm 2 órásként kapott igaz ünnep is volt bent 60 ezer forintot.
Szerintem nem olyan rossz a fizetés.
Nem értem amit mondtál, egy privát buszos cég nem vesz fel kezdőt, a Volán menetrend szerint megy, egy magánbuszos címről címre, a Volános útvonala könnyebb, ismert, nincs meglepi. Írásod nem fedi a valóságot mert járvány előtt akár B jogsival is átképeztek buszossá, jelenleg pedig eme ágazat telített, hírtelen létszám stop lett, mindenkinek előkerült a D jogsi a gki-val és valamiért ez így is marad.
Magam részéről, már akit érdekel random pályakezdő élete, megyek Szlovákiába dolgozni 3 hónap múlva 24 leszek és másfél év szívás után végre felvesznek dolgozni. Nyelvtudás nélkül. Magyarországon ezt nem tudtam elérni. Ha belegondolunk, kisebb országba több a lehetőség és még az sem zavarta a hr-t, hogy magyar nyelven írtam holott a nő szlovák, nem magyar neve volt. Ketten beszéltek velem mert egy fordított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!