Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy kezeltetek amikor friss...

Hogy kezeltetek amikor friss jogsival ledudaltak titeket?

Figyelt kérdés
Vezettem ma es kicsit eltevedtem egy ismeretlen helyre es belekeveredtem egy rossz szituba kanyarodaskor(nemtudom hogyan) mogottem levo auto ledudalt es ahogy kanyarodtam vna lefulladtam es utana sikerult csak. Intettem neki h bocsi dr annyira rossz erzes tud ez lenni.. Amugy tok jol vezetek de egy ilyen tok el veszi a kedvem :(
2021. máj. 22. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Tedd ki a T betűt
2021. máj. 22. 16:25
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Sorry, de friss jogsival nem vezetsz még jól. Rakj ki egy T-betűt a átsó ablakba. Nem szégyen az.
2021. máj. 22. 16:35
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Amíg ilyenek előfordulnak, rakj ki egy T betűt a szélvédőre.
2021. máj. 22. 16:49
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
en leszartam. senki sem versenypilotakent kezdte, csak sokan hajlamosak ezt elfelejteni. egyebkent kb 300.000 balesetmentes kmrel a hatam mogott, velem is elofordul hogy lefulladok, ha ismeretlen autot vezetek. nincs ebben semmi, ne stresszelj ra
2021. máj. 22. 16:51
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Ne a szélvédőre, a hátsó ablakba, hogy ne menjenek beléd.
2021. máj. 22. 16:51
 6/13 anonim válasza:
0%
Bunkós bottal szétvertem a kocsiját a srácokkal!
2021. máj. 22. 16:54
 7/13 anonim ***** válasza:
60%

Intettem, hogy bocs és mentem tovább a dolgomra.

Nem kell ezekből lelki kérdést csinálni, főleg, hogy sok esetben nem is jogos a dudakoncert.

2021. máj. 22. 17:19
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
sose dudaltak le friss jogsival, és T se volt kint.
2021. máj. 22. 18:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Lazas tükörben kutatas és miaf...van valtozatos formákban ismetelgetese volt a program, bár nem volt jellemző.

Ledudalni nagyon ritkán szoktak, de mar a "szakadtal volna anyadba" a szlogen.

Az a legfontosabb, hogy ne engedd magad összezavarodni! Csak arra figyelj ilyenkor hogy ne menj neki semminek és senkinek először is. Aztan megnezed a tükröket, mi van körülötted. Ne kapkodj. Ha hibaztal is egyet, no para, jutalmad megvolt a dudalassal, viszont amennyiben meg egy bakit csinalsz rögtön utana az mar fajhat neked is masnak is.

Rutin hianyaban a T segithet.

2021. máj. 22. 18:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyat is láttam már, amikor oktató autót dudáltak le. Ciki az volt, hogy tanuló nem ült benne. Nem kell ezzel foglalkozni.

A T betűt erősen ajánlom, a legtöbb közlekedő figyelmesebb lesz veled, ha kint van, a maradék pár hülyével meg nem kell foglalkozni.

2021. máj. 22. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!