Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Láttál már cigány tanulóvezetőt?

Láttál már cigány tanulóvezetőt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 11:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én már láttam. Nem olyan meglepő látvány, mint hinnéd...
2010. aug. 23. 12:13
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
egyszer mikor jártam vezetni anno,jött egy cigány lány is én meg megmondtam az oktatónak,hogy nem jövök még egyszer ha az a szutyok is ott lesz.nem azért mert cigó hanem mert életveszélyben éreztem magam forgalommal szembe kanyarodott,nem tudott váltani,nem ismerte a kressz alapvető dolgait sem......szörnyű volt.
2010. aug. 23. 14:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Egyik haveromnak mesélte az osztálytársa hogy megkérdezte hogy volt e más cigány tanulója és azt mondta hogy volt de egyik az autóbalesetet szenvedett, a másik meg megbukott.

Egyik osztálytársam is megkérdezte az oktatóját és azt mondta hogy neki még nem volt pedig már régóta oktatott.

Én nem kérdeztem meg az oktatómat, de egyszer beszélgettek egy tanítványával hogy jön hozzá egy cigány csaj.

Amúgy én még nem láttam cigányt tanulókocsiban ülni.

2010. aug. 23. 16:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Én még nem, igaz a mi környékünkön viszonylag kevés cigó van szerencsére. A nyóckerben biztos vannak tanulóvezető dzsippók. Bár kitudja hogy megy ez náluk :D
2010. aug. 24. 16:27
 15/22 A kérdező kommentje:

Elhiszem, hogy Neked nem meglepő látvány. Én azért kérdeztem, mert én eddig még nem láttam egyet sem. A szomszéd házban van egy autósiskola. Szinte minden nap látom az oktatókat és a diákokat innen indulni, ill. ide megérkezni. Roma autóvezetőket szinte minden nap látok az utakon, de olyan, hogy egy oktató mellett cigány tanulóvezetőt láttam volna, még nem történt.

Egy rendőr ismerősöm mondta, hogy a buckalakóknak nem kell jogosítvány. Szokták kérni tőlük, de ha nincs akkor se tudnak csinálni semmit. Vajon, ha én mennék jogsi nélkül megbüntetnének?

2010. aug. 25. 14:59
 16/22 anonim válasza:
Van ezzel egy sztorim. Volt osztálytársam mesélte, hogy mikor ő járt vezetni tanulni, volt a vizsgán egy cigány srác is. Nem volt rossz fej amúgy, legalábbis mindenki röhögött rajta, de a végén kérdezte volt osztálytársamat a vizsga után, hogy sikerült-e? Ismerősöm mondta, hogy igen. Erre a cigány srác majdnem sírva, hogy neki nem, és ezzel kilépett az ajtón, beszállt a kocsijába, és elhajtott.:D:D
2010. aug. 25. 16:57
 17/22 anonim válasza:
Én láttam már...egész normálisnak tűnt bár vér szerint félvér volt de elsőre átment és egész sokat tudnék mondani aki az volt és átment elsőre és magyarból is tudok mondani olyat aki nem egyszer bukott meg...sőt apámnak több mint 20 éve van jogija és soha nem okozott balesetet és vele se történt ilyen lehet h nem mindenkin látszik h cigány...
2010. aug. 26. 02:58
 18/22 anonim válasza:
A kommentekből az derül ki, hogy a kérdező pesti. Én vidéken lakok egy nagyvárosban és egy autósiskola felett dolgozok. Nem mondom, hogy rengeteg, de a tanulók kb. 10-20%-a roma származású. Van akinek sikerül, van, akinek nem a vizsga. Nálunk ez nem meglepő!!! :D
2010. aug. 26. 07:53
 19/22 anonim válasza:
még nem.
2010. aug. 26. 12:01
 20/22 anonim ***** válasza:
[link] no comment
2010. aug. 28. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!