AAA Autó most már eltűnt az országból? Csonticar mikor követi? Hol érdemes most autót venni?
Figyelt kérdés
Köztudomásúan a két legótvarabb, és egyben sajnos legismertebb csaló neppercégek itthon, de már szerencsére azt látom, hogy az AAA a használtautón 0 db hirdetéssel van fenn, a magyar oldalukon meg a szlovák telephelyükre van link. Ezek szerint eltűntek? Totalcar nem írt semmit egy ideje róluk.
Csonti felületein sem találni már érdemleges tartalmat, a kereskedése, amit a Becsületesnepperről mintázva pofátlanul megpróbált behozni szerencsére elhasalt. De használtautón még mindig fenn van 57 db járgánnyal.
Most hol érdemes autót venni?
2021. ápr. 13. 04:39
1/5 anonim válasza:
Nem akarok hzlyeseget mondani, de úgy emlékszem, hogy más névvel indította az AAA újra a céget.
Amúgy másik: magánszemélytől a legerdemesebb használtautót venni szerintem.
2/5 anonim válasza:
Én a Ring Autótól vettem, rokon ismeretségén, ajánlásán keresztül. Korrektek, csak alkudozni nem lehetett velük.
3/5 D. Brasco válasza:
Autót eddig sem ennel a két kereskedésnél volt erdemes venni.Szoval nem igazan ertem a kerdest.
4/5 anonim válasza:
Hát reméljük hogy kitakarodtak orszagunkbol. Ez a csaló toplák sidrák banda...
5/5 anonim válasza:
Vegyél márkakereskedésekből. Általában nem csak saját márkáikat forgalmazzák használtautóként. Ezek nagy tőkével rendelkező, komoly cégek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!