Mi lesz akkor ha a korona vírus miatt ki csúszók a két évből a vezetési oktatásnàl?
Figyelt kérdés
Ez így korrekt lesz? Hogy majd miattuk elölről kezdeni az egészet. Vagy amit állunk legalább annyival meghosszabbítják, nem tudja valaki? Kezdek ideges lenni. Bár van még időm bőven, de ha folyton ez lesz hogy leállás, aztán engedik aztán leállás ebből semmi jó nem fog kisülni. Azt sem értem miért nem találkozhat két ember hogy vezessen? Gyárakban fizikai munkában ugyanúgy megy a munka, taxik ugyanúgy mennek stb stb. Egyértelműen szívatás.2021. márc. 29. 10:34
1/2 anonim válasza:
Ha jól tudom, a vizsgák érvényességét meghosszabbítják a veszélyhelyzet miatt.
2/2 anonim válasza:
Engem is idegesít... Március 10-én vizsgáztam volna C kreszből, és 11-ig volt elérhető a tananyag etitánon. Nem mondom hogy emiatt fogok megbukni, de azért jó lett volna ha tudok vizsga előtt gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!