Ki az aki faluban hord maszkot?
Figyelt kérdés
Én eddig senkit sem láttam2021. márc. 14. 17:13
3/15 anonim válasza:
Én a városban sem hordom, csak ha bemegyek valahova, vagy beállok egy utcai sorba.
Teljesen fasság szabad levegőn maszkot hordani, amikor max 1-2 ember az 50 méteres környezetedben.
De legalább a maszkod jó kis baktérium- és gombatenyészet lesz. Mert ugye nem fogod 2 óránként újra vagy feissem mosott/vasalt darabra cserélni. Jó az 2 hétig is.
4/15 anonim válasza:
Ezek szerint faluban derogál maszkot hordani?
7/15 anonim válasza:
Én pl. hordok. Egyrészt azért, mert sokszor járnak erre rendőrök és nincs annyi pénzem, hogy kifizessek egy csomó bírságot, másrészt hidegben kifejezetten szeretek maszkot hordani, nem fázik az arcom.
8/15 anonim válasza:
Amiatt van a sok eset, hogy maszk nélkül sétálnak az üres faluban :)))
9/15 anonim válasza:
Amíg nem tették kötelezővé, csak ott hordtam, ahol mások is voltak. Tartozunk ennyivel egymásnak.
Most meg belterületen felveszem mindenhol, egészséges felnőttnek ne legyen már probléma pár percig viselni és kimosni naponta legalább egyet.
10/15 anonim válasza:
Itt konkrétan senki. Mondjuk ugyanolyan baromság mint az este 8-as dolog, főleg faluban mikor nem hogy 5 de 50 méterre sincs senki más az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!