Március 8-tól lehet utazni messze, vagy azt is tiltja az új intézkedés?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 13:14
1/7 anonim válasza:
olvasd el, pár sor csak... belföldön bármerre lehet menni.
2/7 anonim válasza:
Belföldi utazást semmi nem tiltja, viszont szállást nem vehetsz ki (üzleti úton kívül), és este 8-ig vissza kell érned a szálláshelyre.
Tehát pl. elmehetsz kirándulni egy napra, estére pedig hazamész. Vagy rokonnál/barátnál éjszakázol.
3/7 anonim válasza:
Mondjuk Pest relatíve tele van külföldivel, akikről lerí, h turistáskodnak. Ők vajon hol szállnak meg? Havernál?
Gondolom, nem a híd alatt csöveznek...
4/7 anonim válasza:
Albérletből nem dobják ki őket.
Vannak, akik kamuzzák az üzleti utat.
Egyébként fura, én pont nem igazán látok külföldieket mostanában a belvárosban.
5/7 anonim válasza:
Én bnőmmel voltam a Halászbástyán vasárnap. Meg is lepődtünk, mennyien vannak fent, főleg ázsiaik.
6/7 anonim válasza:
Utazni nem tilos, bár ha jobban belegondolunk, a vonat, busz mind szolgáltatásnak számít.
7/7 anonim válasza:
Nem tilos utazni, de a legjobb, ha kocsival utazol. A kocsiban nem kötelező a pofabugyi. A busz, vonat igaz, hogy szolgáltatás, de menetrend szerint közlekedik, és kötelező a pofabugyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!