Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sajnos elvettek a jogsim.Ittas...

Sajnos elvettek a jogsim.Ittas vezetes. Megszuletett az itelet. 1.6 honap eltiltas, es 200 ora kozmunka. Csak a b kategoriatol tiltottak el. A kerdesem az lenne, hogy mivel csak kategoria megvonas volt igy is ujra kell vizsgaznom?

Figyelt kérdés
Mivel a papitban nem irtak, hogy ujra kell vizsgaznom! A 200 ora kozmunkaval kapcs. Meg azt szeretnem megkerdezni, hogy mikor kell megkezdenem, es hol kell? Koszonom a valaszokat. Negativ kommenteket nem kerek! Nem arra vagyok kivacsi. Nagyon megbantam.
2021. márc. 1. 18:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Koszonom
2021. márc. 1. 20:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Beszélgettem régebben erről egy ismerőssel ő kicsit jobban benne van ebben, akkor ha jól emlékszem azt mondta nem kell külön újravizsgázni ,csak ha a papírokon az van, de az csak akkor kerül oda ha mondjuk elcsaptál pl egy közjószágot.

Segédmotort meg ha jól emlékszem vezethetsz B-nélkül is, arra elvileg ha be is vonják a jogsit csak kresz vizsga kell.

2021. márc. 1. 23:16
 13/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod. Nem utottem el senkit. Hala a Jo Istennek. Ugy van a papiromban, hogy B kategoria korlatozzot jarmu eltiltas. Nincs benne, hogy ujra kell vizsgaznom. Ma egesz nap ezeket a papirokat olvastam. Istenem annyira megbantam! Szeggyelem magam! Csak azt sem ertem, hogy! Mar volt targyalas, ott hoztak egy itelete! Az ugyesz fellebezet, es a ma kaptam meg egyszerre a biroi papirt is, meg az ugyeszet is. A biroi papirba benne van,az itelet. Az ugyeszibe meg a sulyosbitas! Akkor meg mindig lesz targyalas?
2021. márc. 1. 23:36
 14/19 anonim ***** válasza:
15%
Nekm is elvették ezek a rákok de visza kaptam volna ha nem okozok balesetet ujra.
2021. márc. 1. 23:59
 15/19 anonim ***** válasza:

A saját érdekedben meg hogy haladjon is érdeklődj ott ahonnnan kaptad a határozatot. Minél hamarabb annál jobban jársz.

DE ez nem 1.6 év lenne?? Hónap az szerintem nem jó.

2021. márc. 2. 06:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Újra vizsgázni akkor sem kellene, ha a vezetéstől tiltottak volna el.

Vezetéstől eltiltás esetén, ha ittas vezetés miatt történik, akkor az eltiltás időtartamától függetlenül, csak akkor adnák vissza a vezetői engedélyt, ha elvégezted volna az utánképzést.

Ha csak kategóriától tiltottak el, akkor nem kell utánképzést végezni; ha lejár az eltiltás, akkor újra használhatod azt a kategóriát is. Ha a megmaradt kategóriákat addig is használni akarod, akkor a tiltott kategória nélküli új engedélyt kell igényelned, és a tiltás lejárta után a most tiltott kategóriát is tartalmazót.

A közérdekű munkavégzés helyéről, időbeosztásáról majd értesítenek. Az időbeosztása nem érintheti a rendes munkaviszonyod időtartamát; szabadidődben kell végezni.

↑ Ez a jelenlegi helyzet.

Mivel a vádhatóság (ügyész) fellebbezett, nem jogerős az ítélet. Majd eldől, hogy lesz-e másodfokon tárgyalás, vagy tárgyalás nélkül hoznak, akkor már jogerős ítéletet. Kérdés, hogy az mi lesz? Enyhíthetnek, helyben hagyhatják az elsőfokú ítéletet, de súlyosbíthatnak is.

Az lényeges, hogy elkerüld a vezetéstől eltiltást, mert az utánképzés elég költséges, időbe is kerül.

2021. márc. 2. 17:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Játssz kisautókkal, vagy Xboxon. Ott talán nem tudsz kárt okozni. Bár lehet, hogy tőled az is kitelik.

2021. márc. 2. 17:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a teljeskoru informaciot
2021. márc. 2. 19:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem kertem a kommentaciodat idiota. Ha nem tudsz, valamit akkor ne szolj bele. Szerintem nem kerfeztelek
2021. márc. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!