Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ezért meg buktathatnak?

Ezért meg buktathatnak?

Figyelt kérdés

sziasztok!

azért buktattak meg kétszer, mert városon kívül(90-el lehet menni) lassan mentem, 60-al. és azt mondták nem séta motorozás, meg fel tartom a forgalmat :S egész végig jól mentem és a végén ezért húznak meg.

szerintetek ez jogos? :)

2010. aug. 17. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos. A forgalom akadályozása szabálysértés.
2010. aug. 17. 23:27
 2/8 A kérdező kommentje:

és ha úgy ítélem meg a motort, hogy nem merek vele többel menni akkor mivan?

vagy pl az út viszonyokat?

2010. aug. 17. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyilván nem az útviszonyok voltak olyan rosszak :) Szóval ha feltorlódott mögötted egy kilóméteres kocsisor, és kb 10 mp-enként megelőzött valaki, akkor azért eléggé egy irányba mutat a dolog...
2010. aug. 17. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ezért tényleg buktathatnak,mert egy minimum sebesség mindenütt van,ami alatt akadályozod a forgalmat.Az már más kérdés,ha bátortalan vagy hozzá,amennyi hülye van az utakon,azt is meg tudom érteni...De vizsgára szedd össze magad,nyomjad neki!!!
2010. aug. 17. 23:43
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :)

nem az hogy bátortalan vagyok, de ezt a motort nem érzem olyan stabilnak :D

nah mind1 harmadszorra remélem már sikerül :s

segédmotorból mindenből elsőre átmentem :)

itt is csak a forgalom fogott meg, mert lassú vok :D

2010. aug. 17. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:

A faaaaszt jogos.Ilyenért nem lehet megvágni valakit mert "lassan ment"

De ne aggódj,ez a játék-mint nálunk minden-az ilyen sajnos.Meg kell vágni párszor az embereket hogy az iskola tulajdonosa be tudja fizetni az X 5-ös havi részletét.

ne foglalkozz vele.Az oktatók,akik elötte 20 évig taxiztak úgyis minden meg tudnak magyarázni,és ha okoskodsz,akkor sosem lesz meg a jogsid.Ezek MIND ilyenek.

2010. aug. 18. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja...én több tízezer km-t motoroztam,nagy gépeken és azt mondom neked h mindig annyival menj amennyit TE biztonságosnak érzel,mert életed csak egy van.

Az útnak ne a szélén menj mert az autósok letaposnak,nem tartanak tiszteletben,inkább a felező vonalhoz közelebb.Urald a sávod.De ami a legeslegfontosabb az az öltözéked.Mert ha firkálsz egyet valahol akkor az az egy ami megvéd.Csizma fontos,térdvédő fontos,protektoros kabát fontos,kesztyü fontos.NE SPÓROLJ RAJTA!!!!!

Ha valami kérdésed van nyugodtan írj privátot.

A menetszél borzolja a hajadat :)

(A bukósisak alatt persze:)

2010. aug. 18. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:23"

Nem az iskola tulajdonos kapja a vizsgapénzt ha csak nincs valami közte és a vizsgabiztos között (hogy minél többet buktasson).

"A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:31"

Hát azért ha 60-nal megy azért ne menjen az út közepén mert tuti, hogy ledudálják.

80 km/h-val mész az már csak elég lesz a biztosnak!

2010. aug. 18. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!