BennyB kérdése:
Most akkor kapok büntetést?
Figyelt kérdés
Utánam "krákogott" a rendőr, lehúzott ablakok mellett kommunikáltunk egy piroslámpás helyzetről. Majd miután jól kioktatott elköszönt és elhajtott. Semmi adatot nem kért el és semmit. Számíthatok bármire?2021. febr. 26. 10:02
1/8 anonim válasza:
Ha megbüntetnek, azt mindig közlik, illetve alá is kell írnod, hogy elismered-e, amivel vádolnak.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a rendőr nem krákog. Max te jártál szar iskolába.
Összeszedhetnéd magad. Ne légy tórger faaaassszopó.
3/8 A kérdező kommentje:
Hatátozottan köszönöm a konstruktív válaszod #2-es.
2021. febr. 26. 10:29
4/8 anonim válasza:
Suta fejeddel még átérsz a narancspiroson, de jajj nehogy megbüntessenek a krákogók.
Bikából lett nyuszika.
5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem így történt szimplám elfigyeltem. Két lámpasor között, azon az 5 méteren.
2021. febr. 26. 10:53
6/8 anonim válasza:
Nem lesz ebből büntetés. Vannak amúgy ilyen “jó fej” rendőrök, velem olyan volt, hogy egyszerre 5 szabályt szegtem meg, plusz majdnem neki is mentem a rendőrautónak frontálisan egyirányú utcában. Mi is csak kocsiból beszélgettünk, kérdezte, hogy hogy gondoltam ezt, meg hogy mit csinálunk, hova valósiak vagyunk, meg pár kioktató mondat, aztán mondta, hogy na forduljak meg, és menjek a jó irányba.
7/8 anonim válasza:
A rendőr alapból nem krákog, te paraszt. VAlószínűleg te sértettél törvényt, és még annyi tisztesség sincs benned, hogy meghúzd magad, te utolsó bunkó szarházi geczi.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem értem honnan vetted ezen infók alapján, hogy nem húztam meg magam.
2021. febr. 26. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!