Útálatos Norvég autómentők műsora(?)
Szokott menni ezen sorozat pár csatornán, de szerintem nagyon útálatos hozzáállásuk van ezeknek az autómentősökneknek ami még a műsorba is visszaköszön. Vagy csak nekem tűnik fel?
Ezzel csak én vagyok így?!?
"Ilyenekre gondolok, hogy vagyonokért vontatják el a bajba jutott hóba ragadt járműveket, majd még a rendőrt is kihívják hogy az is megbírságolja azt valamiért, meg ilyesmik.
Utálatos. Nem, nem az. Egyrészt ez egy szolgáltatás. Drága felszerelés, extra engedélyek stb. nem teszik olcsóvá. Szerintem ott is van cascoszerű biztosítás.
A rendőrt köteles értesíteni, hogy biztosítsák a helyszínt. Zárás nélkül beléjük rombolhatnak.
Nem a szívem csücske az a sorozat... Kamionos vagyok sajnos én látom a ravasz lehűzásokat a sorok között a dögkeselyűktől.
Ezzel ellentétben a másik oldalon meg a Jégkamionosok minden felszerelés és biztonsági intézkedések nélkül járkálnak a jégmezőkön a több tonnás gépekkel. "Ki érti ezt a mai világban?!
Nem, így működik egy normális országban.
Milyen ravasz lehúzást látsz? Tényleg érdekel.
Drágán adja a hóláncot? Amit eleve meg kellett volna vennie annak aki oda akart volna menni? A benzinkúton is drágább az ablakmosó... Aki nincs előre felkészülve, az fizet többet, ez kb, mindenre igaz. Ellenben ha a mentő okoz olyan kárt a mentés során, ami elkerülhető lett volna, azért meg ő fizet, ez is elhangzik.
Baromi drága egy ilyen üzletet fenntartani, nyilván megvan az ára.
Az meg hogy ott fehérebb a szállítmányozás nehogy már probléma legyen. Pont ez a műsor világítana rá, hogy ha nem tartják be a szabályokat, akkor baj lehet. Teljesen jogos, hogy kihívják a rendőröket. Ez sokkal jobb fehérítési eljárás, mint ami itt megy a Bireg, EKAER és hasonló b/sztatásokkal, távoli pénzbeszedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!