Hogy lehet így büntetést kapni?
Figyelt kérdés
12 éve sajnos örököltem egy autót azóta ugyvan a garázsban ahogy hagyták. Nekem még nincs jogosítványom.Lényeg hogy kaptam egy büntetést a rendszámomra hogy matrica nélkül mentem az M7 es autópályán.2021. febr. 12. 17:23
1/5 anonim válasza:
Valaki átragasztotta a saját rendszámát, hogy elkerülje a büntetést, és pont a te kocsid rendszáma alakult így ki. Kell írni egy levelet, hogy kéred a felvételeket, azon látszódni fog, hogy nem a te autód van rajta, és akkor vissza lehet dobni a bírságot.
2/5 anonim válasza:
Lehet sima tévedés. Az automata rosszul ismerte fel a rendszámot, pl.
Első körben erre gyanakodnék, nem visszaélésre.
Levélben leírják mi a teendő jogorvoslat esetén, képet is ki lehet kérni.
Ha azon eltér az autó típusa/színe, akkor sima ügy.
Ha esetleg egyezik, akkor szívás, fel kell őket hívni mivel tudod bizonyítani.
3/5 anonim válasza:
12 éve áll egy autó a garázsban és nincs kivonva a forgalomból?
4/5 anonim válasza:
Sima elírás, tévedés is lehet.
Mi is jártunk egyszer így egy parkolási bírsággal. Kis telefonálgatás/levelezés és törlik. Feltéve ha tényleg igaz, és nem ki akarsz bújni a büntetés alól
5/5 A kérdező kommentje:
De kivan vonatva negyed évenként.
2021. febr. 21. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!