Otthon hagytam a forgalmit, 200 km re vagyok, ha megállít a rendőr-bá,mit fog szólni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 08:54
1/14 anonim válasza:
Őszintén, hányszor állított meg rendőr életedben?
2/14 A kérdező kommentje:
Lesz bünti, mehetek tovább?
Lekérdezni tud már mindent az autóról pár másodberc alatt, tovább enged ejnye bejnyével?
2021. febr. 12. 08:56
3/14 anonim válasza:
Épp ezt akartam én is kérdezni, amit az első. 2 éve vezetek és 2 éve van kocsim és szó szerint egyszer se állítottak meg. Olyan kicsi az esélye ennek, mint, hogy hazafele menet lássál egy repülő csészealjat. Nem kell félni, senki se fog igazoltatni, ha értelmes időben közlekedsz.
4/14 anonim válasza:
Egyébként, ha a törzskönyv nálad van, és tudod igazolni, hogy a tied a kocsi, akkor békén fog hagyni... Mondom, ne parázz ilyen apróságon...
5/14 anonim válasza:
Sajnos nem fog tovább engedni. Ott abban a városban kell hogy vegyél egy házat ahol elkaptak. Esetleg még albérlet.
6/14 anonim válasza:
Tovább fog engedni, de hogy lesz-e büntetés vagy nem, az csak rajtatok múlik.
7/14 anonim válasza:
A központi nyilvántartóban megnézi és utána figyelmeztet, hogy legközelebb vidd magaddal a forgalmit, vagyis megúszhatod de ez a te hozzáállásodtól is függhet.
8/14 anonim válasza:
"Egyébként, ha a törzskönyv nálad van"
Miért lenne?
"és tudod igazolni, hogy a tied a kocsi"
Minek? Lekérdezi a rendszámot és látja, kié.
9/14 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy elenged egy figyelmeztetéssel.
10/14 anonim válasza:
#4!
Ha azt mondja, "jaj a forgalmi otthon maradt a másik táskámban" az még elképzelhető.
Na de az milyen duma, hogy nincs itt a forgalmi, de VÉLETLENÜL itt van a törzskönyv.....
Ki hiszi el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!