Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Más is van úgy vele mint én,...

Más is van úgy vele mint én, hogy az autópálya matricát egyenlőre nem veszi meg?? vagy esetleg van olyan éve matrica már ami nem jan. 31.-én jár le, hanem a megvásárlásától számitott 364. napon?

Figyelt kérdés
budapesti vagyok, nem létszükséglet a matrica. egy évben 3-szor mentünk nyaralni/sielni ausztriába vagy olaszországba, és 3-4 alkalommal hosszú hétvégére országon belül. de a jelenlegi helyzetben nem érzem sürgetőnek a dolgot.

2021. febr. 1. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincs értelme halogatni. Az éves mindenképp jan. 31-ig érvényes.

Pestiként szerintem mindenképp érdemes a pest megyei éveset megvenni, mert simán rátévedhetsz fizetős szakaszra. (Pl. M0 bizonyos szakaszai) és ha csak egyszer benézel egy ilyet, az 15 ezer Ft. Ezzel szemben az éves pest megyei matrica 5200 Ft.

2021. febr. 1. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
94%
Tudod ugye, hogy nem csak éves matrica van?
2021. febr. 1. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Oké, és? Eddig minek vettél egyáltalán, ha nem jársz pályán?
2021. febr. 2. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!