Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A Duna plázánál fizetős a...

A Duna plázánál fizetős a parkolás?

Figyelt kérdés
Sokszor találkozok ott svéd cserediákokkal akik 200forintot kérnek egy órára,de semmi papírt nem adnak róla.Múltkor megkérdeztem hogy mivan ha elmegyek és visszajövök fél óra múlva,azt mondták menjek csak,jó lesz még a jegyem...Visszafelé amint bementem volna nekem állt brazil barátunk hogy hova megyek,mondom előbb kérdeztem meg hogy visszajöhetek e ingyen,de ő válltig állította hogy már fizetnem kell mert minden megkezdett óra fizetős,én meg elküldtem a 'csába,és annyiba maradt a dolog...Nehéz elhinni hogy ezek hivatalos parkolóőrök,valakinek hasonló élmény,vagy valami fix infó?
2021. jan. 25. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Parkall.hu
2021. jan. 25. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Melyik parkolorol van szo? A parkolohaz es a hatso parkolo is fizetos maganterulet, nem vonatkozik ra a fovarosi ingyenes parkolasi rendelet.
2021. jan. 25. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Alap esetben igen, de most mindenhol ingyenes, ami nem magánparkoló.
2021. jan. 25. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdező: a parkolóházra gondolsz, vagy a környező utcákra?

Amúgy ne légy naív, ha fizetős lenne a parkolás, akkor se kézbe kéne adni a pénzt, hanem lenne parkolóautomata.

2021. jan. 26. 09:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Rogton a plaza mogotti parkolora gondolok
2021. jan. 26. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Oda ne parkolj ha lehet, lehuzos, es eleg draga.
2021. jan. 26. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!