Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet megszer...

Mennyi idő alatt lehet megszerezni ma egy jogosítványt és kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

2021. jan. 22. 15:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én mindenen átmentem elsőre, illetve 30 óra után mentem vizsgázni, így lett kb. 240 ezer, ha jól emlékszem. (elsősegélyt is beleszámolva) Nekem 5 hónapba tellett, de tavaly volt ez tavasszal, a vírus miatt nem tudtam elmenni kresz vizsgára, ezért húzódott ki ennyire. Ebből az 5 hónapból 2 hónap volt a vezetés. Amúgy hogy mennyi időbe telik, az nagyon attól függ. Ha sietsz, a kreszt akár 1 hónap alatt is elintézheted (tegyük fel, 2 hét alatt megcsinálod, aztán bejelentkezel vizsgára, és ott is kb. 2 hetet kell várni). Ha találsz jó oktatót, aki gyorsan bevállal, és nincs több hónapos várólista, akkor 2 hónap alatt simán meg lehet szerintem. De ez oktatófüggő, van olyan ismerősöm, aki fél évig csinálta, mert nagyon ritkán osztotta be őt az oktató vezetésre. Szóval ez a vezetés része lehet rövid idő is, de hosszú is. Pluszban ezalatt megtudod csinálni az elsősegélyt, avval nem veszítesz plusz időt. Szóval ha mindenen átmész elsőre, akkor 3 hónap is elég, de ha már megbuksz itt-ott, meg veszel pluszórákat, akkor azért több. De szerintem a fél év azért reális idő.
2021. jan. 23. 00:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem 360-ból lett meg, elsőre sikerült a vizsga, viszont én vettem bőven pótórát is. Nem bántam meg igazából, hogy kellett pótóra, azóta van saját autóm is baleset mentesen vezetek. Szerintem " lényeglen " az ára.:)
2021. jan. 27. 13:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Arra figyelj oda, hogy ha mar az elejen ellenszenves az oktato, ideges, ordibalos tipus, akkor csereld le idoben es kesz
2021. jan. 28. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!