Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van esélyem, hogy megtaláljam?

Van esélyem, hogy megtaláljam?

Figyelt kérdés
Ma reggel bútort szállítottam a csomagtartóban, ezért nem tudtam lecsukni. Viszont elfelejtettem a csomagtartóból kivenni a munkahelyi és az otthoni laptopomat. Viszont mire hazaértem, nem voltak sehol. Hova tüntek? Kiesett út közben? Vagy odaadtam a bútorral együtt őket? Vagy ellopták?
2021. jan. 18. 11:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Felsoroltad a lehetőségeket. Rendőrségi feljelentés és nyomozás nélkül napokon belül búcsút inthetsz az esetlegesen segítségként szóba jövő kamerafelvételeknek, szóval kezdd ott , aztán jöhetnek a helyi csoportok. A hozzászólásod legyen nyilvános.
2021. jan. 18. 11:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nem valami platós, szintbe lévő csomagtartóval, akkor kiesni onnan nem fog, egy sima csomagtartóból meg kipattanni nem fognak, szóval amrad a két másik lehetőség.
2021. jan. 18. 11:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Egy Toyota Hilux-ról van szó, a főnökömé, mert az enyémbe nembfért volna be.
2021. jan. 18. 12:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem fért^
2021. jan. 18. 12:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor viszont könnyen lehet, hogy akár egy gyorsításnál kicsúszott hátrafele, max végig elhet menni a bejárt útvonalon, de szerintem azt valaki már felszehette.
2021. jan. 18. 12:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A főnöködet kérdezted, lehet nála van, ha az övé az autó.
2021. jan. 18. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Find my Device.

Ha valaki használta akkor megjelenik az hogy utoljára mikor volt neten a gép, persze csak ha nincs jelszóval védve.

Onnantól rendőrség vagy személyesen elmehetsz hozzájuk.

2021. jan. 18. 12:35
 8/11 A kérdező kommentje:

#7 ha egyáltalán még egybe vannak.

A főnöm azt mondta, nincs rajta, akinek vittem a bútort, annál sincs. De midenesetre megpróbálom a find my device-t.

2021. jan. 18. 12:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Megtaláltam! Viszont az egyik laptop totálkáros, szerintem átment rajta egy autó. De hogy nem vette észre? A másik ott volt az árokban.
2021. jan. 18. 15:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát, még ez is elég nagy szerencse.
2021. jan. 18. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!