Hogyan lehet ilyen rendszámot kapni?
Sziasztok!
Sokszor látom, hogy nagyobb és drágább autókon valamilyen értelmes hárombetűs rendszám van, vagy a szám kerek, esetleg -001.
Viszont ezek a rendszámok nem egyedi/egyéni rendszámok, hanem rendes sorozatban kiadottak.
Tudtok valamit arról, hogyan lehetne elérni, hogy én is hasonlót kapjak? Okmányirodában kellene kérdezni?
Pár példa:
Akkor ha ilyen okos vagy minek jöttél ide kérdezni?!?
Gondolom az exszomszéd picsának az ML mercijén is biztosan sorozatban kiadott rendszám az YYY-666....gondolom pont ez következett a sorban......
Három betű három szám szabványos. Ha nem olyant szeretnél, amilyen jut, hanem kérésed szerintit, akkor azt 112 450 forintokért kaphatsz.
Íme a hivatalos tájékoztató:
#4; #5 köszi szépen az értelmes válaszokat!
Amennyire látom, teljesen inkompetens vagy a témában, ha kicsit jobb lenne a szövegértésed illetve a képértelmezési készséged, akkor ezt könnyedén leplezni tudnád. De ezek szerint ismét el kell, hogy ismételjem: az általam linkelt egyik autónak sem egyénileg kért a rendszáma!
Kedves Brasco!
Olyan értelmes válaszokat vártam, mint a négyes és az ötös válaszolóé. A kérdésemre meg is kaptam a választ. Te nem tudom milyen alapon szerencsétlenezel engem, szerintem keress más kérdést, ahová odaköphetsz egy hasonló stílusú kommentet. Bizonyára többet elértél már az életben mint én, és nyilván jogod van kioktatni...
Úgy túnik érted-átlátod, a rendszám vásárlás lehetőségeit.
Amennyiben egyedire van igényed akkor kifizeted a felárat.
Ha betűiben megfelel neked a "sorozat"-beli is, akkor a számok tekintetében csak a vakszerencsében bízhatsz.
Több hivatalos verzió nincs.
Vagy talán azt várod, hogy leírják, hol, mikor, mennyért találsz egy korrumpálható ügyintézőt? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!