WTF? Ez hogy lehetséges?
Leesett az ablak és gravitációs hullám betörte a fejegységet.
Vagy feltörték és amikor vette ki a szutyok berepedt mert egy suta gettós és még lopni sem tud.
Ez a két lehetőség van. Azért egy rendőrt hívnék, lévén kár keletkezett, nézzen rá van e ujjlenyomat.
Hát az én hibám is, este már lusta voltam bevinni az udvarra, inkább kinthagytam.
A rendőrséget már hívtam. Ha van valami új infó, akkor azt majd kiírom, de addig is várom a további tippeket.
További tippeket? Mire?
Hátha a kismókus meghekkelte a távirányítós riasztót, és megpróbálta a makkor a műszerfal mögé rejteni?
Szerintem nem olyan bonyolult a képlet...
Cigó az 50-es IQ-jával látta hogy "dicsak erintőkípernyő more", már be is durrant az agya hogy másnap megint lesz pénze herbálra, aztán amikor nem jött ki azonnal a cucc, dühében belevágott egy jó nagyot és úgy hagyta, mert így már dolgozni kellett volna érte valamit, így meg már nem érdekli.
Szóval vagy nem volt zárva a kocsid, vagy simán felfeszítette a parazita és nem kapcsolt benne a riasztó (egyébként nagyon egyszerű felfeszíteni, amikor anno egyszer kizártam magam, a saját kocsimat kb. 5 perc volt felfeszítenem egy csavarhúzóval és egy darab ágyléccel, utána meg egy dróttal benyúltam és meghúztam a kilicset vele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!