Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hány pontosra tudtok jelenleg...

Hány pontosra tudtok jelenleg kitölteni egy KRESZ tesztet?

Figyelt kérdés

Azt is írjátok oda mellé amennyiben van a kérdésemről tudomásotok, hogy mióta van a kezetekben jogsi.

Én kitöltöttem egyet kíváncsiságból 2,5 éves jogsival a kézben és csak 57 pontom lett a 75-ből.

Sajnos a villamosos kérdések mindig keresztbe tettek nekem. Nagyon ritkán járok olyan városban ahol villamos forgalom van, így ezt nem is jegyeztem meg jól. De amikor ott vagyok élesben akkor azért egyértelműbb számomra,hogy miként kell őket kezelni.

2021. jan. 14. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
72 vagy 73 volt eddig a maximum, 20 éve van jogosítványom, és ha az online kresz tesztre gondolsz, szerintem nem minden válasz jó benne gyárilag...
2021. jan. 14. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
66/75 , 18 éve van jogsim. Szerencsére minden esetben a biztonság irányába tévedtem.
2021. jan. 14. 17:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Akkor ti alaposabban megtanultátok ezeket. Furcsa egyébként mert a vizsgán hibátlanul töltöttem ki a tesztet de ebből látszik, hogy mennyire felületes volt az a tudás.

2021. jan. 14. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:
14 éve van jogsim, 68/75 lett. Egynél rosszul érzékelte a kettintásomat, pedig jót nyomtam, úgyhogy valójában 69 lett. És hozzátartozik, hogy nem Magyarországon csináltam a jogsit, úgyhogy a szakkifejezéseknél nem mindig tudtam, mit is akarnak jelenteni (pl. a dinamikus fékerő-szabályozóról fingom se volt, hogy mi pontosan).
2021. jan. 15. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!