Mi volt a legtávolabbi lerakó, ahol voltál?
A kérdés kamionozással kapcsolatos, ha nem személyesen történt, de tudsz róla, akkor is érdekel a válaszod. Melyik a lrgtâvolabbi ország, terület, város, ahová magyar cégek szállítanak vagy anno szállítottak.
Jelenleg tudom, hogy a hundland jár Oroszország nyugati részébe és Kazahsztánba. Régebbröl Teheránt hallottam, de mi a helyzet Kínával, szibériával, észak afrikâval, a közel kelettel? El lehet ilyen helyekre jutni kamionosként, akár magyar, osztrák, nëmet cégtöl?
Ma is vannak közel-keleti fuvarok - elvétve. A törökök olcsóbbna csinálják.
A Hunland járt egészen a kínai határ közeléig is..
Ilyen távolságokra - ha már nem speciális gondozást igénylő áruról van szó mint pl az élőállat - akkor egyszerűbb konténert küldeni.
Finnországban Kajaani fölött ,- Svéd Sundsvall.
Angol, Markinch Fife. - Oroszországban Egorjevsk és Rostov.
Portugalba Estoril,- SZiciliában Catania alatt az Etna mellett és Lecce.
Spnyol Valencia. - Bulgária Cepelare. - Ukrajna Nikopol.- Dánia Skodborg.-
Ezek a legtávolabbiak nekem.
Nekem legtávolabbi fel vagy lerakó:
Északon: Skåpafors, Svédország
Nyugati irányban: Manchester, Anglia
Délen: Los Corrales de Buelna, Spanyolország
Kelet: Nagykáta :'D
milyen vicces hogy 2000 kmnel (magyarbol kiindulva) nem nagyon van tobb, en magyarbol gibraltarig lementem, 2000 valamennyi volt, de ha jol emlekszem volt kozel 3000 km-es fuvar is de az mar nagyon a plafon. Aztan ennel mennyivel tobbet tudnak menni az amcsi belfoldesek akar hataratlepes nelkul :D De ugy tudom atjarnak kanadaba is, ugyhogy 2-vel minimum lehet szorozni a max tajat. Orosz belfoldon nem tudom mekkora tabvokat tudnak jarni mert ha jol tudom csomo resz lakatlannes alkalmatlan a kozlekedesre.
Foleg ebben a mai rohano vilagban a tavok mar nem jelentenek sokat, en ugy erzem.
"milyen vicces hogy 2000 kmnel (magyarbol kiindulva) nem nagyon van tobb"
Mert Magyarország a világ közepe! :)
Azért ezen végigmennék:
hát egy magyar kamionos ált. mindig magyarból indul, és oda megy vissza, úgyhogy szerintem egész jó viszonyítási alap. És a gazdaság központja meg németország, szóval általában minden oda megy vagy onnan megy, és az európa közepe szóval így sem fog nagy km-ket kidobni a gép. Spanyolban pl nincs nagy ipar, max a hűtősöknek szóval arra nem sok cég jár, és így az lesz a vége hogy a legtávolabbi pont max anglia, de ahol én vagyok cég pl sosem magyarból megy angolba (vagy nagyon ritka) inkább magyar-német-angol és onnan angol-német-magyar.
Fel a skandináv országokba se nagyon járnak cégek, max közép svédig.
Régen sokkal nagyobb km-ek voltak, magyar-moszkva, vagy le irakba, de mára már ez az 500-600 km az átlagos ahogy én vettem észre. Mondjuk csak 5 éve csinálom de pár cégnél megfordultam már.
1-es Kinai hatar kozeleben? Az nagyon durvan messze van, meg most is jar oda a Hunland?
8-as ez melyik cég?
Észak afrikâban járt valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!