Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lakó pihenő övezetbe ha...

Lakó pihenő övezetbe ha megallit a rendőr?

Figyelt kérdés
Nem ott lakom, nekem van egy uticel ami jóval rövidebb arra.: ha megallit a rendőr mondhatom hogy ismerosomnel Voltam?
2021. jan. 1. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondhatod. De inkább menj másfelé.
2021. jan. 1. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig bemegyek és még nem állítottak meg. Így egy egyenes szakaszon kell végigmennem az úticélhoz, kanyargás, piros lámpák helyett. Ha majd egyszer megfognak, meggondolom máskor bemegyek-e, addig marad így. Ha megfognak inkább mondd meg az igazat, max. megbüntetnek és máskor nem arra mész.
2021. jan. 1. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatod hogy ismerősnél voltál, de mi van ha megkérdezi, hogy pontosan hol?

Ha már kamuzni akarsz, akkor inkább mondd azt, hogy eltévedtél, és véletlen hajtottál be oda, éppen az övezet végét keresed.

2021. jan. 1. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
#3: az ugyanúgy ok a bírságra.
2021. jan. 1. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Eltévedni nem tudsz, mivel a táblát ugyanúgy fel kell ismerni, és tudni, hogy oda csak célforgalomba hajthatsz be. De amúgy esélytelen, h egy rendőr direkt ott dekkoljon, és az átmenőket büntetgesse.
2021. jan. 1. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Magyarroszágon a lakó-pihenő övezet jelentette behajtási tilalom betartásának nincs kultúrája, ahogy ennek az ellenőrzésének sincs.

Aztán meg sírunk, hogy gyorsan mennek a lakótelepen, szar a levegő stb.. :D

Ez a kérdés tökéletes kórképe az elbszott gondolkodásunknak.

2021. jan. 1. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:

A lakó-pihenő övezet azért van kialakítva, hogy az ott élők nyugalmát ne zavarja az átmenő forgalom.

Ha te (meg a hozzád hasonlók) szartok az ott élőkre meg a kreszre is, akkor jön majd az, hogy fel lesz fekvőrendőrözve öt méterenként.

Akkor aztán majd lehet hőbörögni.

2021. jan. 1. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 20 évet laktam egy lakó-pihenő övezetben, egyszer sem láttam arra rendőrt. Vagy ha igen is, konkrétan egy adott ház előtt parkolva, de nem úgy, hogy ott áll és büntetget. Igazából kétlem, hogy annyira foglalkoznának ezzel.

Amúgy igen, ha meg is állítana, és azt mondanád, hogy ismerősnél voltál, akkor mi van ha esetleg megkérdezi, hogy pontosan hol. Igazából ha nagyon megakar büntetni, akkor szerintem úgy is megfog. Szerintem ha megbüntetnek, akkor abból legalább tanulsz, hogy máskor ne menj be.

2021. jan. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!