Hol tudok jelentkezni PÁV vizsgálatra?
Köszi.
Jelentkeztem is.
Az lenne a problémám, hogy ugyebár kérik a 2-es csoportú orvosi alkalmasságit. Egy hónapja voltam csináltatni, mert a C kategóriás jogosítványt csinálom. 1 példány maradt belőle, de az pedig kell majd az okmányirodába forgalmi vizsga után. Ilyenkor mit lehetne tenni? Menjek megint orvosit csináltatni?
Gratula!
Tudsz mondani pár szót róla, mennyire nehéz, milyen feladatok vannak?
Én PÁV 3-ra megyek de gondolom hasonló a szitu.
Azt tudom hogy gombokat kell nyomkodni meg ilyenek...
3. válaszoló vagyok.
Köszönöm a gratulációt, örülök hogy megvan! Egyáltalán nem nehéz, átlagos képességekkel (például én) simán 95% felett teljesíthető. Igazából egy vicc az egész, nettó pénzlehúzás.
Első feladatban négy megadott ábrához kell egy ötödiket hasonlítani, hogy egyezik-e. 7 perc alatt 702-t csináltam 1 hibával.
Második feladatban 5 színes gomb, két pedál és magas/mély hang különböző variációkban követi egymást. Itt nem hibáztam, néhány "elkésett" gombnyomásom volt a gyors szakaszban.
Harmadik feladatban pszichológiai kérdésekre kellett válaszolni. Pl: "Könnyen dühbe gurulok. Igen/Nem" Utána ezt egy pszichológus kielemzi négyszemközti beszélgetés során. Komolytalan ez is. :D
Akinek elsőre nem sikerült jól egy feladat újra megcsinálhatta következmények nélkül. Én 9-re mentem és fél 11-kor jöttem el a papírral a kezemben. :)
A neten található leírásokkal ellentétben PAV2-n kormányos és fényképes feladat nem volt. Javasolt ezt megcsinálni, a PAV3 a gyengéknek való, akik PAV2-n megbuknak és inkább megkapják ezt automatikusan (hogy ne jöjjenek újra). Az ára ugyanannyi.
Remélem segítettem. Kérdezz nyugodtam, még frissek az élmények. :)
Értem.
Igazából még PÁV 2-re nem mehetek, mert nincs 2 éves a jogsim. 19 éves vagyok, 18 évesen szereztem a B kategóriát, és most csinálom a C-t. És gondoltam csinálok hozzá egy PÁV 3-at. Később tervezek menni PÁV 2-re is.
Astra autósiskola, Nyíregyháza
Én még ettől is tartok, mert még nem volt ilyenben részem :)
Bár egészséges vagyok, minden eredményem jó, szóval sikerülnie kéne :)
3-as vagyok.
Sikerülni fog, nyugi! Tegnap ilyenkor még én is aggódtam, ma már tudom hogy az egész egy vicc. Majd írj ide ha túlvagy rajta!
Rendben
Elvileg 30-án lesz, de még függőben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!