Múltidéző kérdése:
Mi lehet a neve: egy olyan jelző(talán irány), amely forditott derékszögben áll és van egy billenő karja amit fel vagy visszintbe lehet állítani? Egy II.világháború közeli időben készült fényképen látni. A hely meghatározása céljából lenne fontos.
Figyelt kérdés
Talán valamilyen út mellett van elhelyezve...A fényképet nem tudom, hogy kell csatolni...#vasuti jelző? #közuti jelző? #katonasági utjelző?
2020. dec. 16. 10:51
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem a függőleges álló részén van egy nehezék kar, amelyet ha felfelé tolunk akkor a billenő kar vizszintbe mutat(nem szabad az út), ha lefelé, akkor meg felfelé mutat(szabad az út).
2020. dec. 16. 11:02
3/9 A kérdező kommentje:
A magassága olyan ember magasság csak(150-180cm).
2020. dec. 16. 11:16
4/9 anonim válasza:
A képet töltsd fel valahova (pl képfeltöltés), a kapott linket másold be ide.
6/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Jobbra egy katona(talán magyar) látható felszerelésben(ezt kivágtam). És balra néz...ha ez vágány lenne akkor egy szerelvényt vár esetleg...
Nem lehet teljesen kivenni, hogy ez vasuti vágány vagy csak egy út...
Én nekem valami homályosan dereng, hogy láttam már ilyen jelzőt...csak nem tudom hol...
A kép amikor készült még nem éltem...úgy 1944-ben lehet.
2020. dec. 17. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!