Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » WV polo classic 3 műszerfal...

WV polo classic 3 műszerfal izzó cseréjét, hogy kell megejteni? Mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés

1998- as gyártmányú.Nem találtam erről semmit.Pár izzó csere videót láttam, de az nem kifejezetten, vagy egyáltalán nem ez a fajta autó van.

A műszerfal visszajelzői működnek:

Öv bekapcsolás, kézifék, távolsági fény szóró visszajelző.

Amire nem emlékszem elméletben gyújtáskor pár visszajelzőnek fel kell villannia, ezt majd megnézem de úgy rémlik ezek is mükszik.

Ami nem jó benne az a maga a megvilágítás, de az teljesen rossz.

Menet közben este nem látom a km óra, fordulat szám, hőmérséklet (nem a kinti :) ) üzemanyag.....

Ezeknek az izzók kicserélésének a menetét leírná valaki.

2020. dec. 14. 06:33
 1/6 A kérdező kommentje:
áhh inkább elviszem a szerelőhöz 2000 ér megcsinálja...
2020. dec. 14. 07:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt sima mezei szerelő nem csinálja meg 2000-ért. Nagyjából 12-15e egy ilyen mutatvány, kikapják belőle a műszeregységet. Aki ért hozzá, annak 1-1,5 óra, aki nem ért hozzá, annak lehet, hogy fél nap és szenvedés.
2020. dec. 14. 07:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Az ismeretség nagy előny....
2020. dec. 14. 08:11
 4/6 A kérdező kommentje:
csak nem akarom minden szir sz.rral zavarni....
2020. dec. 14. 08:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem szirsz.r ez. Eléggé fontos, hogy lásd este.

Ha a szerelőd nem akar ezzel foglalkozni, keress egy autóvilamosságist. 1 óra alatt megcsinálják. Plusz izzóköltségek. Pár száz forint darabjuk, és nem árt előre tudni melyikek fognak kelleni.

Én magamnak csináltam F Astrán. Egyszerre cseréltem mindent (múszerfal más háttérvilágításait is).

A szívás csak a kilóméteróra(spirál)kábel volt. A szerelésssel elment egy fél napom, de az izzókat előre megrendeltem.

Következő alkalommal gyorsabban meg tudnám csinálni.

2020. dec. 14. 08:57
 6/6 A kérdező kommentje:

jah.... megcsinálná csak kell az autó... meg mivel ismeri a kocsit egy kèt dolgot megnèzne... a fèkek,vezèrlèslès meg ilyenek, benèz a motorba, hogy mi a helyzet... a kötelezőket...

pl tèlre amik kellenek mindent ő csinálta meg...

2020. dec. 15. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!