WV polo classic 3 műszerfal izzó cseréjét, hogy kell megejteni? Mire figyeljek oda?
1998- as gyártmányú.Nem találtam erről semmit.Pár izzó csere videót láttam, de az nem kifejezetten, vagy egyáltalán nem ez a fajta autó van.
A műszerfal visszajelzői működnek:
Öv bekapcsolás, kézifék, távolsági fény szóró visszajelző.
Amire nem emlékszem elméletben gyújtáskor pár visszajelzőnek fel kell villannia, ezt majd megnézem de úgy rémlik ezek is mükszik.
Ami nem jó benne az a maga a megvilágítás, de az teljesen rossz.
Menet közben este nem látom a km óra, fordulat szám, hőmérséklet (nem a kinti :) ) üzemanyag.....
Ezeknek az izzók kicserélésének a menetét leírná valaki.
Nem szirsz.r ez. Eléggé fontos, hogy lásd este.
Ha a szerelőd nem akar ezzel foglalkozni, keress egy autóvilamosságist. 1 óra alatt megcsinálják. Plusz izzóköltségek. Pár száz forint darabjuk, és nem árt előre tudni melyikek fognak kelleni.
Én magamnak csináltam F Astrán. Egyszerre cseréltem mindent (múszerfal más háttérvilágításait is).
A szívás csak a kilóméteróra(spirál)kábel volt. A szerelésssel elment egy fél napom, de az izzókat előre megrendeltem.
Következő alkalommal gyorsabban meg tudnám csinálni.
jah.... megcsinálná csak kell az autó... meg mivel ismeri a kocsit egy kèt dolgot megnèzne... a fèkek,vezèrlèslès meg ilyenek, benèz a motorba, hogy mi a helyzet... a kötelezőket...
pl tèlre amik kellenek mindent ő csinálta meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!