Becsületes nepper roadmovie hasonló műsorok ?
Azért a kopasz is szokott cenzúrázni, a vétel árat sose szokta mondani.
De ezt leszámítva is élvezhető a műsor, pont azért mert nem túl profil és mű mint pl egy autókereskedő.
Egy igazi román "traileres" (vagy dobozos fél autó szállító) mindennapjait pedig még jobban szeretném :D
Persze, hogy nem mondja, mert ő is egy hatalmas kókler. Egyszer próbáltam rendelni vele autót, dobtam egy hátast amikor egy foglaló (!) szerződést küldött csak át, hogy az alapján utalhatom a több millió forintot. Mondom, mi van? Esetleg megbízási szerződés, vagy bármilyen egyéb bizonyíték a ténylegesen átadott összegről? Hát, hogy olyan neki nincs... nem is értette mi a baj. Na így dolgozik a hazánk legismertebb neppere.
Kérdező, valójában mit keresen, autóvásárlásos videókat? Olyan nem lesz. Ha "való világ" érdkel, ST22 vieóira nézzél rá, illetve a van még 1-2 magyar kamionos, aki csinál ilyeneket.
"Ha "való világ" érdkel, ST22 vieóira nézzél rá"
Hahahah, feldobtad a napom köszi 😃 Nagyon bírom Lacikát, a legelsőtől kezdve az összeset láttam, jónéhányat többször is. De hogy ő a való világot mutatja be? :)))) Hat jó vicc!
Ismerem ST22 Lacikát, jó ő is de nem ilyet keresek, konkrétan egy az egyben a Roadmovie-hoz hasonló műsorokat keresek, ahol elmennek átnézik megveszik az autót, közben megy a "duma", de nem tv műsort keresel ahol agyon van vágva mindent mint pl az Autókereskedőkben :D
Azért köszi a válaszokat, felpontoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!