Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az normális hogy szeptember...

Az normális hogy szeptember 21-én meg lett a kresz vizsga, és azóta nem tudok vezetni?

Figyelt kérdés
Pedig nagyon szeretnék haladni, már az elsősegélyt is megcsináltam hogy azzal is haladjak. Sajnos bármelyik oktatót felhívtam mind lerázott majd jövőre. Most már tudom hogy idén nem lesz semmi, hisz az egyik mondta le állnak 15-en teljesen. De ha januárban se sikerül semmit intézni akkor érdemes lenne felhívni az iskola vezetőt? És mondani neki hogy iskolát váltok. Ez esetben még annyi kérdésem lenne hogy majd megpróbál rá beszélni hogy ne valtsak sulit vagy adnak végre oktatót? Szerintetek? Nyilván csak akkor váltók ha találok olyat akik vállalják hogy tud oktatót adni. Vagy tud valamit az iskola vezető tenni hogy megoldják ezt?

2020. dec. 5. 12:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, pontosan így voltam én is. 2017. szeptember 25-én lett meg a kresz vizsgám elsőre, 2018. január 26-án kezdtem a vezetést és 2018. december 3-án lett meg a forgalmi vizsgám másodszorra.
2020. dec. 10. 02:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Márciusban jelentkeztem KRESZ vizsgára, pont akkor állt le minden. Nyáron tudtam levizsgázni. Kiválasztott, ajánlott oktató 2 hónapot mondott, úgy tűnik megérte megvárni. 23 órán vagyok túl. Kevés ideje van, heti 2-4 óra, de nem sietek sehova. Nem véletlenül van a 2 éves szabály.
2020. dec. 11. 21:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Pont leszarják hogy elmész e vagy sem. Várd ki a sorod
2020. dec. 22. 19:24
 14/19 A kérdező kommentje:
13. Milyen sorom? Én fizetek egy szolgáltatásért ha nem tudják azt teljesíteni akkor ennyi ki lesznek rúgva. Számtalan autósiskola van, majd hülye leszek itt várni ezekre. Januárban a nyakukra lépek de nagyon.
2020. dec. 22. 19:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Magánba elégé tiszteletlen voltál. Türelmetlen kisgyerek.
2020. dec. 22. 20:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Ők meg hülyék lesznek egyetlen ember miatt a kardjukba dőlni. Azért ne csinálj már úgy, mintha te annnyira fontos valaki lennél. Van helyetted még több száz tanulójuk.
2020. dec. 22. 20:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Az vagyok, elmondom mindenkinek milyen szar az iskolájuk.
2020. dec. 22. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Duli fuli
2020. dec. 23. 08:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Privátba folyton anyámba küld ez a fogyatékos kérdező. Hogy tudom jelenteni? Hol tudom jelenteni? Én egy rossz szót nem szoltam. Csak ő küldözget ilyeneket
2020. dec. 23. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!