Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A magabiztos sofőrök nem...

A magabiztos sofőrök nem foglalkoznak ilyesmikkel?

Figyelt kérdés
Azok a sofőrök, akik gyorsabban vezetnek, és necces szituációkba kerülnek a saját hibájukból, vagy néha húzósan fejeznek be egy előzést, azok szoktak ezen gondolkodni, vagy legközelebb is ugyanúgy folytatják anélkül, hogy megfontoltabbak lennének?

2020. nov. 25. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ráfogja, hogy a másik volt a köcsög, aztán csinálja tovább, hiszen "nem üt vissza" ha mégis akkor meg már késő.
2020. nov. 25. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írja. Ezeknek az embereknek mindig a másik a hibás. Mire hazaér úgy emlékszik a történtekre hogy ő volt az áldozat.
2020. nov. 25. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Én is magabiztosnak tartom magam, de elismerem ha hibázok és levonom a következtetéseket. Megjegyzem, ritkán hibázok, bár nehéz is lenne egy olyan autót vezetve, amivel kb. csak akkor előzhetsz, ha nagyjából tiszta az egész szembe sáv belátható része :D Szóval ha előzök is, nagyon körültekintőnek kell lennem az autóm limitált képességei miatt (tényleg elég lomhán gyorsul, de elvisz oda ahova kell).

A gyorshajtás meg olyan, hogy kevésbé forgalmas úton lehet, ott meg aztán a kutyát nem zavarja (max a lesben álló rendőrt). Csak arra kell figyelni, hogy tényleg nincs-e semmi zavaró tényező, illetve hogy időben meg tudj állni, tehát kellően előre kell tekinteni. Amúgy a minap épp elmentem egy civil mérőautó mellett 120-al, ha már témánál vagyunk. Extra nagy makkom volt, hogy épp parkolt le, pozicionálta be magát, állította be a mérőt, tehát épp nem mért akkor (remélem), máskülönben abból csekk lett volna :D Bár még így is lehet megkapom érte a csekket, ki tudja, nem tudhatom elvégre, hogy most a forgolódását leszámítva üzemelt-e a mérő már vagy sem. Mindegy is, a lényeg, hogy nem haltam bele abba, hogy gyorsabban mentem.

2020. nov. 26. 01:58
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Addig csinálják míg egyszer véletlen nem jön össze a dolog.
2020. nov. 26. 05:11
 5/5 anonim ***** válasza:
66%

Azok úgy könyvelik el magukban a történteket, hogy lám milyen ügyes voltam, épp befértem.

Én voltam már úgy nem egyszer, hogy előzés megkezdése után félúton meggondoltam magam, és vissza mentem az előzendő mögé. Ez is ijesztő lehet kívülről, de még mindig jobb, mint kockáztatni, erőltetve mindenáron előzni.

2020. nov. 28. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!