Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az Allee hátsó kijáratánál...

Az Allee hátsó kijáratánál van két könyvárus, lehet parkolni kocsival köztük a járdán?

Figyelt kérdés
Nincs semmi tiltó tábla, ami a parkolást tiltaná, viszont ott mindig van hely, ami elég gyanús, mert máshol nem nagyon szokott lenni. Tudja valaki biztosra, hogy szabályos-e ott parkolni? Behajtani tilos tábla az van, de előtte van egy nagy placc, ahol szoktak állni kocsik.
2020. nov. 25. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
kérdezd meg a terület tulajdonosát. Beballagsz az Allee biztonsági főnökéhez, és előadod mit szeretnél...ha felröhög, ne sértődj meg. Meg sem fogja kérdezni a kezelési igazgatót, elhajt, oszt jónapot.
2020. nov. 25. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Járdán eleve nem parkolhatsz, csak ahol fel van festve, és táblával engedélyezve van!
2020. nov. 25. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A kozterületfelügyelőt nem fogja meghatni az az indoklásod, hogy "mások is szoktak" ott állni...
2020. nov. 25. 16:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Én értem, de ezért kérdezem, mert nem tudom, hogy aki ott parkol helyesen teszi vagy nem? Nem értem 3as kommentjét, ugyanis nem álltam oda, hanem próbálom megtudni, hogy szabályos-e oda állni.
2020. nov. 25. 17:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Valamint ez nem járda, ez egy nagy placc. Vagy járdának minősül..?
2020. nov. 25. 17:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Mert ha járda, akkor világos a helyzet, csak ez egy sétáló utca vége inkább, de lehet hogy hülyeség amit írok.
2020. nov. 25. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Magánterület, és ez a lényeg. A terület tulajdonosát kérdezd. Mással ne törődj, lehet, hogy csókosok, vagy már fizetnek helypénzt. Csak úgy izomból ne állj oda.
2020. nov. 25. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivel a Váli utca Körtér felőli vége sétálóutca, az amire gondolsz, az gyalogjárda.
2020. nov. 25. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!