Titeket is idegesít, ha egy autóban "buhog" a zene?
Figyelt kérdés
Tudjátok,mondjuk amikor megállsz a lámpánál,melléd áll egy 18 éves kis suttyó,és bömbölteti a zenét,de nem egyszerűen,úgy hogy ha ágyúval lőnének mellette nem hallaná,de még a Te dobhártyád is beszakad,pedig az ablakot már felhúztad...
Szerintem rohadtul idegesítő tud lenni!
26/N
2010. aug. 11. 09:21
11/14 anonim válasza:
Egyszer közvetlenül érintett egy baleset (5 fő, csak a sofőr maradt életben). Villanysorompó. Pedig dudált a vonat többször is, de ünnepeltek és nem halloták a zenétől.
12/14 anonim válasza:
nálam is szól a zene elég hangosan 40-es környékén szoktam hallgatni ami 3 mélynyomóval szerintem elég jó és én hallom a dudát és nem egyszer volt hogy a mentőt is meghallottam nem azt mondom hogy úgy szóljon a zene hogy a kocsi szét essen de néha jó hangosan hallgatni:D
13/14 anonim válasza:
Ha jó zene megy a rádióban akkor én is fel szoktam tekerni a hangerőt :) Igaz nem zavaró az én kocsimból mert nincs mélynyomó (nem is azt a stílust ahllgatom) és a gyári hangszórók vannal benne.
14/14 anonim válasza:
Ha a kocsiban ülök imádom a buhogást, gyalogosként megbolondulok tőle, főleg ha s**z zenét nyomat az emberünk...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!