Kresz megszegése?
Figyelt kérdés
Újrabetonozták az utcánkat és táblával kitiltották a 10 tonnát meghaladó járműveket, de van, aki ennek ellenére naponta itt jár Raba-val... Ezt fényképpel dokumentálva hol tudom bejelenteni? Helyi rendőrség vagy önkormányzat vagy közút kezelő vagy más?2020. nov. 22. 09:41
1/5 anonim válasza:
A szekuritáténál vagy az AVH-nál tudod a bejelentéseket megtenni.
2/5 anonim válasza:
Érdemes még egy tanút keresned magad mellé, és úgy tehetsz feljelentést a rendőrségen. Ismeretlen tettes ellen kell a feljelentést tenni, azokat szívesen felderítik, javítja a statisztikát. Arról kérj tanácsot, hogy a fényképpel mit csinálj, főleg ha látszik a sofőr is. Kérd az adataid titkos kezelését.
(Engem most jól le fognak pontozni, hogy tippeket adok a spiclinek - de szerintem teljesen érthető, hogy nem akarod, hogy fél év alatt széttúrják az új utat.)
3/5 anonim válasza:
Én nem tenném a helyedben, még a végén "véletlenül" lapos lesz egy-két kerék reggelre, vagy szép karcos a fényezés az egyik Rába-tulaj jóvoltából.
4/5 anonim válasza:
És ugye leellenőrizted, hogy mennyi a megengedett össztömege annak a Rábának...
5/5 A kérdező kommentje:
3.: ahhoz be kell hatolnia a telkemre. Tudom, igen, ez is könnyen megoldható.
4.: a Raba önsúlya 12,5 tonna.
2020. nov. 22. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!