Mennyi pénzbe kerül Budapestről elmenni vonattal a transzszibériai expressz távolkeleti végállomásáig?
Nem csaka jegyet kell megvenni....
El kell előbb menned Moszkvába hogy felt tudj szlni a vonatra...
Kell vízum, költőpénz stb...
Maga a vonat jegy kb 100-150 ezer forint.
Eljutni Moszkvába (repülővel) minimum 50 ezer forint/fő
És azután meg mikor a vonat beér Vlagyivosztok állomásra, onnan haza is kell jönni, és mivel a Moszkva vlagyivosztok uatat a vonak kb 1 teljes hét alatt teszi meg, igy valószínűleg visszafelé már nem lesz kedved vonatttal jönni, igy marad a repülés, ami 100 ezer feleltti tétel vissza Budapestre...
Elsőre izgalmas kirándulásnak tűnik, de ha belegondolsz hogy 7 napig egy vonaton fogsz "lakni" akkor azért már annyira nem izgi.
A költségek szerintem a félmillió körülire jönnének ki/fő
Ebbőla pénzből elmehetsz 1 hétre bármilyen egzotikus szigetre, távolkeleti országokba, egy 5 csilalgos szállodába.
Szerintem 100 ból 99 en nem a 7 napos vonatozást választanák a semmi közepén!
De ha te kipróbálod, írj róla útiblogot, én szívesen elolvasom majd:)
dehogy 37 ezer
ne legyél már buta:D
100 ezertől indul a 3 osztályú jegy a teljes vonalra, és 250 ezer az 1 osztályra a jegy
Te valami mást néztél.
De ha te elhiszed hogy 9000 kilóméterre 37 ezer egy vonatjegy akkor tényleg sötét vagy:D
Sötétezés helyett járj akkor utána, tessék:
Legolcsóbb
RZD
Россия 002Э
00:35 – 23:06Moskva Yaroslavskaya – Vladivostok
Részletek36 354,06 Ft159 óra 31 percKözvetlen
Co2: 231.12kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!