Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Magyar vasúti rádióforgalmat...

Magyar vasúti rádióforgalmat milyen vevőkészülékkel tudnék hallgatni?

Figyelt kérdés
Érdekel a vasút, és érdekelnek a vonatok.

2020. okt. 22. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

vannak rep fanok is

meg bkv fanok, azon belül külök kasztok a villamosokra és még azon belül is másra és másra.

meg a trolikra,

meg vannak hajób..ik is

ők legalább kimennek terepre és nem a szobában savanyodnak mint a bélyeggyűjtők! :D

2020. okt. 22. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
mondjuk én meg ventilátor fan vagyok, mindig titokban nézegetem őket ha látok valahol :D
2020. okt. 22. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
akkor te fan fan vagy!
2020. okt. 22. 22:01
 14/14 anonim ***** válasza:
58%

"hát nem :D

ilyen teljesítményű rádiót csak rádiőamatőr vizsga letétele után használhatsz"

Adásra valóban csak rádióamatőr vizsgával és engedéllyel használhatja, ez eddig sem volt kérdés. De ha te beüzemelsz egy ilyen rádiót és csak vételre használod akkor ki a rosseb fogja ezt számonkérni? Nem is lekövethető, nem bemérhető..

Teljesen felesleges azzal hülyítani, hogy megkúrják, mivel az égvilágos senki nem jön rá, soha az életben hogy van ilyen rádiója - ameddig csak vételre használja.

Hivatalosan le kell vizsgázni egy rakás hülyeségből, gyakorlatilag meg bekapcsolod, beállítod a kívánt frekvenciát azt hali... Komolyan, mintha valami házi atomerőműről lenne szó... :D

>>

""Bárki szabadon vételezheti és hallgathatja"

hát nem :D"

Hát pedig de. Vizsga és engedély csak az adókészülékekhez szükséges, a vevőkészülékekre semmilyen megkötés nincs. Egy SDR vevőhöz, VHF/UHF vevőhöz,scannerhez semmilyen engedély nem szükséges, mert nem adókészülék :)

2020. okt. 22. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!