Tényleg nem lehet máshogy átmenni a vizsgán?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm néhány hónapja szerezte meg a jogosítványát. Azt mondta, hogy csak úgy lehet átmenni a gyakorlati vizsgán, ha az ember lefizeti a vizsgáztatót. Azért én ezt nem akarom elhinni... Nektek mi a tapasztalatotok?2020. okt. 18. 14:51
1/7 anonim válasza:
Helyfüggő. Az exbarátnőm 40000 Ft-ot adott oda az oktatónak (ő meg a vizsgabiztosnak), hogy átmenjen a forgalmi vizsgán. Viszont nekem nem kellett senkit se lefizetnem, szerencsém is volt a vizsgabiztossal, meg az egyetlen hibám is elnézhető volt (hátra párhuzamos parkolásnál csak a középső tükörbe néztem).
2/7 anonim válasza:
Annak kell fizetnie, aki hülye a vezetéshez, aki rendesen tudja, amit kell, az "ingyen" is átmegy minden probléma nélkül.
3/7 anonim válasza:
Én sem és egy ismerősöm sem adott kenőpénzt, szóval nyilvánvalóan nem igaz.
4/7 anonim válasza:
Fizethetsz, de azt csak az oktatód zsebre vágja. Ha hülyeséget csinálsz vezetés közben, mindenképpen megbuktat a vizsgáztató.
Én három jogosítványt szereztem, mindegyik forgalmi vizsgám elsőre megvolt, természetesen egyszer sem fizettem le senkit.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok! 🙂
Még csak a KRESZ-t tanulom, és elég nagy lelkesedéssel vágtam ennek az egésznek neki, de elkeserített, amit az ismerősöm mondott.
Azt el tudnám fogadni, ha megmondják kerek-perec, hogy nem vagyok elég jó és kellene még plusz órákat vennem, de nem akarok korrupt lenni.
2020. okt. 18. 15:51
6/7 anonim válasza:
Az lehetséges hogy vannak olyan iskolák,oktatók ahol ez bevett gyakorlat de a többség szerintem nem ilyen.Nrkem se keklett fizetni,korrekt volt mind az oktató és a vizsgabiztosok is
7/7 anonim válasza:
Át lehet, valami csoda folytán én nem fizettem külön és sikerült mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!