Lues kérdése:
Ha egy autó meghúz egy másik autót, akkor az mind a két kocsin látható,ugye?!
Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 21:34
1/7 anonim válasza:
Sok mindentől függ (színek, melyik alkatrész ér oda stb.), de alapvetően igen.
2/7 anonim válasza:
Nem. Két hónapja a 15 éves kocsimmal meghúztam egy 1,5 éves autót kb 5 centi hosszan parkolás közben. Az ő lökhárítójáról műanyagig lejött a festék egy hüvelykujjnyi részen, az én kocsimról egy ronggyal letöröltem az ő festékét, és semmi nem látszik (persze hagytam cetlit, és megbeszéltük).
3/7 A kérdező kommentje:
Egyik szürke másik zöld. Szürkén látszik, a zöldön semmi. Letörölve se lett festék.
De érezni érzed,ha meghúzol egy kocsit,nem?!
2020. okt. 5. 22:29
4/7 anonim válasza:
Én nem éreztem. Zenét hallgattam a kocsiban, plusz nagy alapzaj volt az utcán, macskaköves út... Szóval mikor kiszálltam akkor vettem észre, hogy szépen végigkaristoltam a lökösét.
5/7 anonim válasza:
Nem minden esetben, pl.: a magasságkülönbség is befolyásolja.
6/7 anonim válasza:
Általában igen.
Van aki észre sem veszi annyira béna vagy mással van elfoglalva
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat! Tizen éves tapasztalattal kétlem,hogy valaki nem venné észre,de hagyjuk! Az viszont felettébb furcsa,hogy a zöld autóról még a por se törlődött le onnan ahol állítólagosan érintkezett a 2 kocsi...
És a rendőr csak áll, végignézi a kocsit és nem mond semmit...
Még egyszer köszönöm a hozzászólásokat! Így még biztosabb vagyok abban amit eddig is tudtam!
2020. okt. 6. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!