Közúti elsősegély vizsga tételei (Vöröskereszt) elérhetőek valahol online?
Figyelt kérdés
Találtam pár oldalt, ahol voltak fent kidolgozva tételek, azok mennyire reálisak?
Vagy ez is olyan, mint az érettségi, hogy megtanulom az adott témakört és a konkrét tételek ott derülnek ki?
2020. okt. 4. 08:01
1/1 anonim válasza:
Én az Árvay Autósiskola honlapjáról néztem, de a könyvemben is ugyanezek voltak. A szituációk változtak (tehát míg én itthon ugyanazt a feladatot részeg hentessel láttam, aki elvágta a kezét, ott asztalos sérült meg ugyanígy). Igen, igazából az utolsó mondatod jó, tudd, hogy mit kell tenned egy eszméletlen vagy vérző sérülttel, a körítés pedig változik.
Egyébként nálunk nagyon kedvesek voltak, nem buktattak, hátha neked is hasonló szerencséd lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!