Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elérni hogy...

Hogyan tudnám elérni hogy figyelmesebb legyek?

Figyelt kérdés

Hetfőn lesz a 3.-ik forgalmi vizsgám plussz 17 óra van mögöttem.

Mindig elrontok valamit sajnos de már nagyon szeretném hogy sikerűljön,hatalmas rajtam a nyomás bunkó az oktatóm,pici gyerekekkel vagyok itthon.Igazság szerint soha nem is tudom normálisan kipihenni magam mielőtt vezetni megyek.A hibáimból állítólag nem tanulok az oktató szerint pedig en mindíg próbálom megfogadni amiket mond.Tényleg ennyire debil vagyok?Ha sikerűl is levizsgaznom fog ez a figyelmetlenség javulni? Párom szerint a rutin majd hozza magával ezt hogy jobban menjek.(Azért közveszélyes nemvagyok)de sajnos nem hibavonalas hibaim vannak meg mindig hanem bukósak.

2020. okt. 2. 15:01
 1/9 A kérdező kommentje:
Tizenévesen ez volt az álmom hogy vezethessek..most 31 éves fejjel végre itt állok a 3.-ik vizsga előtt és úgyérzem a maradék onbizalmamat is kiölték belőlem..(itthoni nyomás,plussz gyökér oktató)
2020. okt. 2. 15:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ha van egy kis enyhe figyelemzavarod, azt a stressz nagyon fölerősíti. Szóval minimum oktatót lenne jó váltanod, meg lehetőleg az otthoniakat is meggyőzni, hogy ne nehezítsék meg a dolgod.

Én mindenben figyelmetlen vagyok, akárhogy igyekszem. De emlékszem, hogy ha gyerekkoromban veszekedtek velem miatta és ezért még pluszban rá is stresszeltem, akkor még rosszabb lett, és egy fikarcnyit sem segített, hogy próbáltam jobban figyelni. Most, felnőttként simán beletörődöm, ha elszúrok valamit, érzelmi viharok nélkül, és így szúrom el a legritkábban a dolgokat.

2020. okt. 2. 15:52
 3/9 A kérdező kommentje:

Értem.Tehát valahogy "elkéne hinnem" hogy képes vagyok rá igaz?

Leszarni az oktato bunko beszolasait meg az itthoni na mikor vizsgazol mar le dumat..Igazaból az is bennem van hogy rettenetesen féltem a gyerekeimet ugyebár nem csak magamért felelek majd a volán mögött hanem ő értük is plussz a többi emberre is.Nem félek a vezetéstől akivel eddig elmentem gyakorolni mind aztmondta hogy egyáltalán nemvagyok béna.Sztem ez a túlzott féltés is az önbizalom hiányomból eredhet.

2020. okt. 2. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Igazából azt mondanám, hogy üljél motorra, rögtön megtanulsz figyelni, fejedet forgatni. Persze ez nem fog megtörténni, így azt javasolom, hogy nézzél figyelemfelkeltő videókat; egy pillanat alatt válhat hétköznapi rutin pokollá.

De elijeszteni sem szeretnélek, szóval csak arról van szó, hogy legyél tisztában a vezetéssel kapcsolatos felelősséggel.

A vizsgáról annyit, hogy vezessél lassabban kicsivel. Több időd marad mindenre.

2020. okt. 2. 16:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Megvolt az utolsó órám voltak apróbb hibáim hála az égnek akkora baromságot nemcsináltam. :) Még hétfőn lesz vizsga előtt egy kis bemelegítés aztan 9:30 kor hajrá :) Remélem sikerűl mindent beleadok.
2020. okt. 2. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor hajrá :)

Amúgy nem mondom hogy próbáld ki, de én másnaposan mindig nagyon figyelmes vagyok vezetés közben. De lehet ez csak nálam működik :D

2020. okt. 2. 20:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Én altalában ha fáradt vagyok valahogy összeszedetebb vagyok..na mondjuk ez a vezetesre nem vonatkozik :D Mindegy is ugysem az oktatas alatt tanulok meg rendesen vezetni hanem majd a rutinnal a parom mellett,utanna meg mar nelkule :)Az oktató csak egy "alapot" ad hogy ugymond ne legyel közveszélyes :D
2020. okt. 2. 20:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Nemsikerűlt.Oktató váltás lesz.
2020. okt. 7. 13:30
 9/9 anonim válasza:
Remélem utána már ment! :)
nov. 11. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!