Szabad kutyára radudalni? hivatalosan ha kutya elém ugrik el kell ütni. dudálni csak baleset elkerülése miatt szabad. De ha el kell ütni akkor az szerintem nem minősül hivatalosan balesetnek. egyreszt szándékos másrészt szabad és kell.
Figyelt kérdés
2020. szept. 30. 08:59
1/12 anonim válasza:
kutyát, macskát nyugodtan el lehet trajbolni.
2/12 anonim válasza:
Ki mondta, hogy kell?
Ha még átérne előtted akkor gázt adsz, vagy utána mész?
3/12 anonim válasza:
Szerintem a hozzád hasonló szellemi fogyatékosokat is bátran el lehet ütni.
5/12 anonim válasza:
Kell... hát a tűzoltó csináljon a kocsidból kabriót, hogy hozzáférjenek a maradványaidhoz :(((
6/12 A kérdező kommentje:
Majd felaldozlak benneteket egy kutyaert. Kivancsi vagyok akkor is marad e ez a velemeny ha ti vagytok az aldozatok...
2020. szept. 30. 12:21
7/12 anonim válasza:
Mert ha elütsz egy kutyát az nem baleset? A róka már annak számít, vagy egy őz, esetleg vaddisznó?
Az állatok érzékelik a hangot, tehát rá kell dudálni, hogy menjen el az útból.
Ha eléd ugrik akkor mire megnyomnád a dudát már el is ütötted, szóval nem értem a kérdést.
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon be lehetsz lassulva terj inkabb at valami mas drogra
2020. szept. 30. 13:22
9/12 anonim válasza:
#8: Te füves szar, neked még sosem kellett vészfékezned gondolom.
Ott nem nyomod a dudát.
10/12 anonim válasza:
Ha egy kutyát elütsz, az baleset. És nyugodtan rá lehet dudálni, mert felhívja az ő figyelmüket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!