A távolsági busz aminek ora 12 re van ki írva a megállási időpontja elment 6 perccel előbb megállás nélkül, emiatt nem értem oda egy találkozóra, mit lehet ilyenkor tenni?
Elküldeni a paraszt sofőrt az anyjába. A késést megértem, de a korábban indulást nagyon nem tudom megemészteni, mert minimális odafigyeléssel elkerülhető lenne.
Illúzióid ne legyenek, de pontos idő , helyszín, járat megjelölésével jelezheted a szolgáltató felé, hátha kevésbé lesz később hajlamos erre az illető.
Most jöttem az egy órával későbbivel és ez is, de ez 12 perccel jött előbb kerdem mi a fasz van változott a menetrend vagy mi?
Erre csak "előbb jött a kolléga"...
4. Te hol írtál panaszt online vagy bent könyvben? Mert én csak ilyen észrevételt/megjegyzést találtam online nem tudom ezt, hogy kezelik jó e vajon?!
3. Van valami ilyesmi egyszer meg volt , de most nem találom
Így van, használd a Volánbusz honlapján található elerhetosegeket.
Különböző javaslatokkal és panaszokkal kerestem őket , ezek egy kisebb hányadánál tényleg léptek is valamit, magyarul bizonyos szinten tényleg foglalkoznak a problémákkal, de sok a lepattintós, ügyfélelhárítós duma. Ugyanakkor ha semmit nem csinálsz , akkor tuti nem változik semmi a jó irányban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!