Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 2 hét mulva forgalmi vizsga...

2 hét mulva forgalmi vizsga szerintetek ?

Figyelt kérdés

Az oktatom szerint jol megy ,viszont egy ismerosom.is nala vezetett es 30 ezeret fizetett forgalivizsgan a vbnek (vagyis az oktatonak adta a penzt ugye )

Én gondoltam rakerdezek hogy lesz eselyem vagy nekem is pénz kell.

Na itt azt mondta hogy hát ok probalnak mindenkinek segiteni a vizsgan nem cel a bukas de ha gondolom hozzak ..

Na hat igy nem lettem előrébb..

2020. szept. 17. 02:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Mire számítottál, milyen választ kapsz egy olyan kérdésre?

Nem kellett volna rákérdezni, de ha már megtetted, még elég korrektül válaszolt az oktatód.

2020. szept. 17. 06:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez a " ha gondolod hozz" azt jelenti hozd!
2020. szept. 17. 07:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Koszi..Es azt elmondjatok hogy én nekem mert is lesz jo ha viszek ?Bocsi de én nem nagyon ertem ezt hogy vigyek penzt vizsgara..
2020. szept. 17. 07:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg ilyen esetben odaadod az oktatónak a pénzt, ő látja ha olyan a vb hogy lelehet fizetni,akkor lefizeti és ha úgy jön ki a lépés 1-2 hibapontot elnéz/ nem húz be és átmész.

Mondjuk ehhez az oktatónak és a vb-nek is simlisnek kell lennie, ezenfelül nem tesz az a "hálapénz" megbuktathatatlanná, ha nagyon tré amit művelsz ugyan úgy meghúz, először az autó mellet utána a vizsgán.

2020. szept. 17. 07:35
 5/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt .Az oktato nem nagyon magyarazta el nekem a dolgot.

:)

2020. szept. 17. 08:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem, nem szeretnek ilyesmiről beszélni, nagyon meglehet ilyesmivel fingatni őket, elég egy felvett beszélgetés stb.
2020. szept. 17. 08:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Illetve azt mondta kettonk kozt maradjon ..es ha esetleg bukok akkor az a potorakba beszamitja stb ..
2020. szept. 17. 08:48
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Ezek szerint elég jó fej az oktatód!
2020. szept. 17. 10:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom ,nekem ugy jott le mintha ezt a penzt ha adok majd o elrakja azt vagy atmegyek ugyis vagy nem..En ugy tudtam h ha adok is penzt vagyis elvarja akkor majd max az oktato elvesz belole maganak tobbi meg megy vb nek..
2020. szept. 17. 11:19
 10/10 anonim ***** válasza:
93%
"azt vagy atmegyek ugyis vagy nem.." Te azt gondolod, hogy azért,mert fizetsz át is mész?:D Annyi, hogy elnézőbbek lesznek, de nem értem miért kell fizetni külön..Ha, ügyes vagy átmész anélkül is, ha nem akkor meg vegyél inkább pótórát még.
2020. szept. 17. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!