Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kinek megy még nagyon nehezen...

Kinek megy még nagyon nehezen megszerezni a jogosítványt?

Figyelt kérdés
Nagyon csalódott vagyok. 1 éve járok vezetni, tök jól ment amíg hetente jártam, a vírus miatt 3 hónapig nem mehettem, azóta meg csak havonta kapok időpontot és emiatt nagyon bizonytalan vagyok vezetés közbe. Van még más is akinek ilyen döcögősen megy?

2020. szept. 9. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Néha így néha úgy. Eleinte nekem is rosszul ment. Sok órát vettem nagyon. Nekem a vírus utántól ment jobban és sokat fejlődtem nagyon gyorsan.

De vannak napok mikor kb a 20. óra szintjén vezetek.

Fog menni csak lassabban Neked is! Sok pénz, sok óra kell.

2 vizsgámon buktam ugyan egyiken a saját hülyeségem miatt, a tegnapin meg annyira izgultam, hogy konkrétan azt sem tudtam melyik irány melyik. Egy dula körforgalomban középen megállva fenn maradt az index. Ez megtévesztő, ezért ott vége is lett a vizsgámnak.

Az első vizsgám előtt kicsivel kezdtem ügyesnek érezni magam. Aztán az első vizsgán mivel aznap 3 an vizsgáztunk és 2 átment tudtam hogy bukok. Csak azt nem, mikor állít meg.

De nem kellett mert a parkolásnál az oktató fékezett.

Kb most érzem , hogy minden a helyén van. Az első vizsgám után kb. 13 órát vezettem. Most kb 10 lesz még 22-ig. Most kezdem érezni, hogy már nem nagyon fejlődök. Inkább az apróbb hibák számát csökkentjük.

2020. szept. 9. 17:59
 2/2 kathleen ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon nagy küzdelem volt a jogsiszerzés. Elmúltam 30, és bár az első perctől élveztem a dolgot, mégis nehezen éreztem rá, nehezen álltak össze a fejemben a dolgok. Sok-sok pótorát vettem, sokszor fel akartam adni, de aztán mentem tovább. Végül a héten az első forgalmi vizsgám sikeres lett. Nem izgultam, nem kapkodtam, kifejezetten jó kedvem volt, vizsgabiztosnak kifogtam egy baromi jó szándékú hölgyet (!), így éreztem, hogy meglehet. Meglett. Egyedül a párom hitte, hogy elsőre átmegyek...

Azt írod, hogy amíg gyakrabban tudtál menni vezetni, jól ment. Nem lehet valahogy megbeszélni az oktatóval, nem érzi, hogy visszavet ez a kevés gyakorlási lehetőség? Mert ez így tényleg kevés, és eleve a te időddel "játszik". Biztos az van, hogy minél több embert akar egyszerre tanítani. Egy ismerősöm ahol tanult, ott heti 3-szor mentek 2 órát, mert itt az volt a cél, hogy ha már valaki elkezdi, a lehető leghamarabb meg is legyen a vizsga, ne legyenek kihagyások stb. Valahogy így kellene máshol is. Szóval szerintem beszélj az oktatóddal, és ha nem megy, beszélj az iskolavezetővel, mert ez nem fair. Oké, hogy a kresztől számítva 2 éved van sikeres forgalmi vizsgát tenni, de basszus, ne szórakozzon a te időddel...

2020. szept. 10. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!